+31 (0) 30 602 16 17

Aanvragen ontvangen van De Brainnet Groep

Als zzp’er in ons netwerk heeft u toegang tot nieuwe vacatures en projecten bij toonaangevende opdrachtgevers van De Brainnet Groep. Om u nieuwe en relevante aanvragen van onze opdrachtgevers te sturen, ontvangt u verschillende inloggegevens voor de portals van De Brainnet Groep. 

De Brainnet Groep kijkt uitsluitend naar de geschiktheid van de kandidaat voor de opdracht. Wij maken geen onderscheid tussen uitzenders, brokers, detacheringsbureaus of zzp’ers. Alle leveranciers en zzp’ers (Partnerleveranciers) in ons netwerk krijgen dezelfde contractvoorwaarden van onze klant en u bepaalt zelf tegen welk tarief u aanbiedt. Deze werkwijze is uniek in Nederland en geeft elke Partnerleverancier evenveel kans op succes.

Overeenkomst

Heeft u een opdracht bij een van onze klanten via De Brainnet Groep? Dan sluiten wij een goedgekeurde (model)Overeenkomst van Opdracht met u af, zodat u als ondernemer werkzaamheden kan uitvoeren bij onze klant. Kijk voor een voorbeeld van onze goedgekeurde (model)Overeenkomst van Opdracht op onze website.

Doorsturen naar derden

Onze klanten stellen het niet op prijs als hun aanvragen, bedrijfsnaam en/of beeldmerk gepubliceerd worden door derden. Het is daarom niet toegestaan om aanvragen die De Brainnet Groep beschikbaar stelt, door te sturen of te publiceren (bijvoorbeeld op internet).

Onze werkwijze in 5 stappen

  1. Inschrijven: U ontvangt een e-mail met een link om uw persoonlijke account te activeren. Dit account geeft u direct toegang tot de meest actuele aanvragen.
  2. Aanvragen: Als een van onze klanten een aanvraag plaatst, kunt u deze inzien in ons portal. Past uw profiel bij de aanvraag? Dan kunt u via de portal reageren op de aanvraag.
  3. Selectie en voorstellen: Op basis van de criteria van de klant, maken onze recruiters een selectie. Als uw profiel aansluit bij de wensen van de klant, stellen we u voor. Een nadere kennismaking met De Brainnet Groep en direct contact met de klant is onderdeel van het proces.
  4. Screening en contract: Als u aan de slag gaat bij onze klant, voeren wij op verzoek van de betreffende klant een pre-employment screening uit. Zodra de screening positief is afgerond en de contracten getekend zijn, dan kunt u aan de slag.
  5. Betaling: De factuur wordt betaald volgens het betaaltermijn van de klant, op basis van de gemaakte afspraken in de overeenkomst. 

Heeft u vragen of wenst u meer toelichting op onze werkwijze? Dan staan wij u graag te woord. U kunt contact met ons opnemen via +31 (0)30 602 16 17 of per e-mail via info@brainnet.nl.

>>>Werkwijze