+31 (0) 30 602 16 17

Daarom werken via Brainnet

Brainnet wordt door grote organisaties ingeschakeld om de totale inhuur van professionals te organiseren. Dit betekent dat wij deskundigen voor onze opdrachtgevers zoeken, dat we screenings uitvoeren, het contract maken en de uitbetaling regelen. Via ons heeft u toegang tot nieuwe, voor u relevante opdrachten. We garanderen u een strak administratief proces, vlotte uitbetaling en u kunt gebruikmaken van aanvullende diensten. Overigens kennen wij geen tussenschakels en zijn onze contracten volledig transparant.

Versneld betalen

Brainnet hanteert de overeengekomen betaaltermijn van onze opdrachtgevers. We kunnen ons voorstellen dat u (soms) sneller betaald wil worden. Wij bieden u hiervoor een aantal mogelijkheden. U kunt - per factuur - zelf kiezen welke betalingstermijn het beste bij u past.

Prijzen voor versneld betalen

Hoe werkt versneld uitbetalen?

  • U factureert na afloop van de kalendermaand of per vier weken
  • Vermeld op de factuur de gewenste versnelde betaling (direct of snel)
  • De kosten brengt u in mindering op het exclusief btw totaalbedrag
  • U verstuurt uw factuur digitaal naar: facturen@brainnet.nl

Heeft u vragen? Neem contact op met de financiële administratie via +31 (0) 30 602 16 17.

Verzekeringen

Wij kunnen een beroeps- en bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering voor u afsluiten gedurende de looptijd van uw opdracht.

Beroepsaansprakelijkheid

Als beoefenaar van een vrij beroep, loopt u het risico dat u anderen onbedoeld schade toebrengt. Heeft u bijvoorbeeld een verkeerd advies gegeven en lijdt uw klant hierdoor schade? Dan dekt de beroepsaansprakelijkheidsverzekering de financiële gevolgen van eventuele claims door fouten in uw werk.

Verzekerde bedragen beroepsaansprakelijkheidsverzekering:
€ 500.000,-- per aanspraak
€ 2.000.000,-- per verzekeringstermijn

Bedrijfsaansprakelijkheid

Met een bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering verzekert u zich tegen schade die u veroorzaakt aan anderen. Zowel schade aan personen als spullen worden hierbij vergoed. Denk aan een bedrijfsongeval, de gevolgen van een gebrekkig product of fouten bij het uitvoeren van werkzaamheden.

Verzekerde bedragen bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering:
€ 2.500.000,-- per aanspraak
€ 10.000.000,-- per verzekeringstermijn

De verzekering kan opgezegd worden met ingang van de 1e dag van de volgende maand.

Events

Met gedegen kennis kunt u zich als zelfstandig professional onderscheiden. Wij vinden het belangrijk dat u zich als ondernemer kunt blijven ontwikkelen en dat u op de hoogte blijft van ontwikkelingen. Jaarlijks organiseren wij inspiratiesessies en workshops. Ook interessant voor het uitbreiden van uw netwerk! En als de actualiteit erom vraagt, nodigen we u uit voor bijeenkomsten om zaken persoonlijk aan u toe te lichten.

Geen tussenschakels

Brainnet kiest voor 100% transparant en eerlijk zakendoen. We vinden het bovendien belangrijk dat u als deskundige betaald wordt voor uw inspanningen en uren en dat er geen geld blijft ‘hangen’ aan de strijkstok van bemiddelaars en andere tussenschakels. Bij ons kunt u zich als  zzp’er inschrijven in ons netwerk, zelf direct reageren op opdrachten en uw eigen uurtarief bepalen.

Goedgekeurde modelovereenkomst

Brainnet heeft een door de belastingdienst goedgekeurde modelovereenkomst. Met het definitief verdwijnen van de VAR, is het van belang dat u vooraf met uw opdrachtgever een overeenkomst sluit. Brainnet regelt dit voor u en zo weet u zeker dat u voor 100% voldoet aan wet- en regelgeving.

Heldere contracten

Brainnet kiest voor transparant zakendoen. We leggen u graag de details uit van het contract. We hanteren altijd de voorwaarden van de opdrachtgever, we kennen geen concurrentie- en relatiebedingen. Dat betekent dat u na afloop van uw opdracht vrij bent om elders aan de slag te gaan.

Dagelijks een actueel overzicht van opdrachten

Dagelijks een actueel overzicht van opdrachten

Ontvang toegang tot ons portal en daarmee interessante opdrachten

Inschrijven

>>Diensten