+31 (0) 30 602 16 17
Leren en kennis delen doen we samen
Leren en kennis delen doen we samen

Persoonlijk contact vinden we belangrijk

In de wereld van opdrachtgevers en zelfstandig professionals verandert veel. Wij vinden het belangrijk zowel opdrachtgevers als zelfstandig professionals op een goede manier te informeren. Wij geloven in persoonlijk contact. Daarom organiseren we verschillende keren per jaar bijeenkomsten zoals inspiratiesessies, voorlichtingsbijeenkomsten en social events.

Onze events

  • Inspiratiesessies
  • Workshops
  • Voorlichtingsbijeenkomsten
  • Social events
Inspiratiesessies en workshops

Inspiratiesessies en workshops

Een aantal keer per jaar nodigen wij alle zzp'ers uit ons netwerk uit voor een inspiratiesessie. Het doel is letterlijk jou te inspireren zowel persoonlijk als op het gebied van ondernemerschap. Je ontmoet hier ook andere zzp'ers. De thema's van de inspiratiesessies diepen we uit in speciale workshops. Ontdek het programma en meld je vast aan!

ontdek het programma

Voorlichtingsbijeenkomsten en events

Brainnet vindt het belangrijk jou goed te informeren. Zijn er belangrijke ontwikkelingen bijvoorbeeld op het gebied van wet- en regelgeving, dan praten wij je bij ons op kantoor persoonlijk bij of we organiseren voorlichtingssessies in het land. We bieden je ook de mogelijkheid je kennis op het gebied van ondernemerschap uit te breiden en je netwerk te vergroten. Jaarlijks organiseren we meerdere inspiratiesessies die vrij toegankelijk zijn.

agenda events

>>>Events