+31 (0) 30 602 16 17
Bij ons staat jouw ondernemerschap centraal
Bij ons staat jouw ondernemerschap centraal

Kies de diensten die bij jou passen

Wij begrijpen dat jij, als zelfstandig professional, je volledig wilt concentreren op het ondernemen, zonder dat je je zorgen hoeft te maken over financiële, administratieve en fiscale verplichtingen. We begrijpen dat snelheid, kwaliteit én flexibiliteit belangrijk is. Brainnet ontzorgt je op deskundige wijze, zodat jij succesvoller kunt zijn als ondernemer. 

Versneld betalen

Soms wil je als zelfstandig professional sneller over je geld beschikken. Weken op uitbetaling van je factuur wachten helpt je in dit geval niet. Wij bieden jou de mogelijkheid om jouw factuur versneld uit te laten betalen. Ben je tevreden over de huidige betalingstermijn? Dan verandert er niets voor jou.
Bel ons en informeer naar je mogelijkheden: +31 (0) 30 602 16 17.

meer informatie

Verzekeringen

Verzekeringen

Als zzp'er neem je -bewust of onbewust- bepaalde risico's. Wij kunnen je helpen bij het in kaart brengen van de risico's die je loopt en noodzakelijke beroeps- en bedrijfsaansprakelijkheidsverzekeringen voor je regelen.

verzekeringen

Uitzenden/payrolling 

100% focus op opdrachten en financiële zekerheid

Als zelfstandig professional kan het behoorlijk ingewikkeld zijn om te blijven focussen op het werk als je je ook nog bezig moet houden met administratie, debiteurenrisico’s en verzekeringen. Wil je de zekerheid van een vast inkomen per maand en je voor 100% kunnen focussen op de inhoud van je werk, dan is een uitzend- of payroll-constructie interessant voor jou. Onze zusterorganisaties Flexbrain en Infraflex helpen je graag hierbij.

uitzenden/payrolling

Events: inspiratiesessies en workshops

Events: inspiratiesessies en workshops

Met gedegen kennis kun jij je als zelfstandig professional onderscheiden. Wij vinden het belangrijk dat je jezelf als ondernemer kunt blijven ontwikkelen en dat je op de hoogte blijft van ontwikkelingen. Jaarlijks organiseren wij inspiratiesessies en workshops. Ook interessant voor het uitbreiden van je netwerk! En als de actualiteit erom vraagt, nodigen we jou uit voor bijeenkomsten om zaken persoonlijk aan je te toe te lichten.

events

Opleidingen

Wij omarmen het principe van 'een leven lang leren'. Als zzp'er is het voor je eigen marktwaarde nu en in de toekomst belangrijk dat je continu aan jezelf blijft werken. Wij hebben een interessante selectie van opleidingen tegen aantrekkelijke tarieven.

opleidingen

>>Diensten