+31 (0) 30 602 16 17
Lean is een filosofie waarmee jij ervoor kunt zorgen dat je het elke dag weer beter doet voor je klant.
Lean is een filosofie waarmee jij ervoor kunt zorgen dat je het elke dag weer beter doet voor je klant.

Maak jouw onderneming toekomstbestendig

Management BoekIn een snel veranderende wereld verandert de behoefte van de klant continu. Lean helpt ondernemers de taal van de klant te spreken, zodat zij hen beter kunnen bedienen. Nu en in de toekomst. Brainnet is een unieke samenwerking aangegaan met Managementboek. Deze samenwerking maakt het voor jou mogelijk om op een gemakkelijke manier toegang te krijgen tot relevante kennis.

<h1>20% korting op de online training Active Lean</h1>

<p>Ben je zzp'er of freelancer met een inzet via Brainnet? Dan kun je de online training...

20% korting op de online training Active Lean

Ben je zzp’er of freelancer met een inzet via Brainnet? Dan kun je de online training Active Lean (Yellow Belt) van John Maes en Vincent Wiegel nu tegen een scherp tarief volgen. De training is gericht op de Yellow Belt, de basis van lean. De training zet aan bij de praktijk van alledag, zet je aan het denken over wat je nu doet en hoe het met de Lean filosofie nog beter kan. Met heldere videocolleges en cases wordt Lean begrijpelijk. De online training 'Active Lean (Yellow Belt)' is als eerste digitale training in Nederland geaccrediteerd door het LCS (Lean Competency Center). LCS is gelieerd aan de Cardiff University.

Speciaal tarief

Voor zzp'ers en freelancers met een inzet via Brainnet is de training te volgen met 20% korting. je kunt je via onderstaande knop direct via de website van Managementboek aanmelden. 

Aanmelden

Lean is een manier van leven, denken en werken

Lean is een managementfilosofie. De essentie van Lean is het continu verbeteren van de onderneming waarbij de klant centraal staat. Lean daagt je uit om je huidige proces continu onder de loep te nemen met als doel ‘beter worden’. Bij Lean denk je bij elke stap na of de klant er behoefte aan heeft. Als je vanuit deze gedachtegang handelt, maak je je onderneming toekomstbestendig.

>>Active Lean