+31 (0) 30 602 16 17
Erkende diploma's vormen zekerheid voor jouw opdrachtgevers
Erkende diploma's vormen zekerheid voor jouw opdrachtgevers

Zichtbare erkenning van jouw professionaliteit als finance professional

Leren, ontwikkelen en werken aan toegevoegde waarde zijn elementen die voor iedere ondernemer van belangr zijn. Brainnet is een samenwerking aangegaan met 3Masters, de opleider voor financieel professionals. Verloopt jouw inzet via Brainnet? Dan kun jij met 10% korting kiezen uit de gecertificeerde opleidingen en trainingen van 3Masters. Hiermee verrijk je je kennis en kun jij aantoonbaar maken dat jij over de juiste kwaliteiten beschikt als financieel professional. Dit geeft opdrachtgevers zekerheid en vertrouwen in jouw deskundigheid.

10% korting op het opleidings- en trainingsaanbod van 3Masters

10% korting op het opleidings- en trainingsaanbod van 3Masters

Bekijk het aanbod op de website van 3Masters. Heb je interesse en wil je je inschrijven? Vraag dan eerst een kortingscode bij ons op. Met deze kortingscode kun je je inschrijven voor een cursus of opleiding bij 3Masters en ontvang je 10% korting op je factuur.

Kortingscode aanvragen

Keurmerk voor financieel professionals

De opleidingen en trainingen die 3Masters aanbiedt zijn gecertificeerd volgens Stichting Examinering, Certificering en Registrering Certified Business Banker (Stichting CBB). Stichting CBB is een onafhankelijke stichting met als doel het bevorderen en het in stand houden van de kwaliteit van de Business Banker (financieel professional) binnen de zakelijke dienstverlening. Volg je een opleiding via 3Masters, dan kun je tegelijk werken aan het verkrijgen van het CBB-keurmerk. CBB is een streng getoetst merk waar een opdrachtgever op mag vertrouwen.

>>3Masters