Vragen? Bel +31 (0) 30 602 16 17
Leuke collega's, uitdagend werk in een ambitieuze organisatie
Leuke collega's, uitdagend werk in een ambitieuze organisatie

Vacature .NET developer Nieuwegein

Ben jij een gedreven .NET Developer en op zoek naar de volgende stap in je carrière? Je ontwikkelt complexe maatwerksoftware en kunt werken met de nieuwste technologieën in een uitdagende omgeving. Je werkt met collega’s die gaan voor topkwaliteit en bent onderdeel van een groeiende organisatie waar initiatief, creativiteit en zelfstandigheid worden gewaardeerd! (Scrum team / OTAP omgeving / goede arbeidsvoorwaarden)

Wie is Brainnet? 

Als dé onafhankelijke Managed Service Provider (MSP) verzorgt Brainnet het totale inhuurproces en de inkoopadministratie voor toonaangevende opdrachtgevers. Wij geven op deze wijze invulling aan de inhuurstrategie en realiseren grip, inzicht en controle. Sinds de oprichting in 1996 heeft Brainnet haar eigen visie op flexibele arbeid ontwikkeld. Het klantbelang en een maatwerk dienstverlening staan altijd voorop. Klanten hebben in onze ogen recht op transparantie als het gaat om marges, tarieven en verdienmodellen. Brainnet verrichtte baanbrekend werk door als één van de eerste partijen in Nederland klanten dit inzicht te bieden. En dat doen we nog steeds. Wij ontzorgen zowel HRM, Inkoop alsook de inhurende managers.

Dit betekent voor jou dat dat jij state of the art maatwerksoftware gaat ontwikkelen die wij inzetten voor topbedrijven in Nederland. Een voorbeeld hiervan is een nieuwe ‘billing engine’ die wij gebouwd hebben in .NETCore / Aurelia.

Wat ga je doen? 

Voor de ontwikkeling van dit soort applicaties werk je nauw samen met de gebruikersorganisatie en je directe IT collega’s in een dynamisch Scrum team. Jouw team bestaat uit een business change manager, 1 medior en 3 senior developers, een business analist en tester. Daarnaast werk je nauw samen met externe partijen die ondersteuning bieden met (senior) developers en testers. Samen met je collega’s werk je op basis van sprints van 2 of 3 weken. Omdat we een kleine ontwikkelafdeling hebben werk je zowel aan application als back-end development.

Je werkt in een complex systeemlandschap waarin we de komende jaren veel vernieuwing en innovatie gaan toepassen waardoor je afwisselende en goede persoonlijke ontwikkelmogelijkheden hebt. Wij werken onder andere met SQL server 2012 of hoger, C#, MVC5, Angular, .NETCore en Aurelia en deels nog beheer op legacy toepassingen zoals WebForms.

Je bent verantwoordelijk voor onder andere:

 • Ontwikkelen van .NET programmatuur voor zowel nieuwe en bestaande applicaties;
 • Vertalen van functionele specificaties naar technische ontwerpen;
 • Bijdrage aan het bedenken, ontwerpen en realiseren van verschillende cloud applicaties;
 • Beveiliging van online klantenportals;
 • Onderzoek doen naar nieuwe ontwikkelingen die mogelijk interessant zijn om toe te passen.

Wie ben jij? 

Je hebt minimaal 3 jaar ontwikkelervaring op het .NET framework binnen een complexe IT omgeving. Je vindt het een uitdaging om complexe vraagstukken om te zetten naar een haalbare technische implementatie in de systemen. De oplossing komt eerst, de techniek volgt. Om de beste oplossingen te ontwerpen werk je graag samen met eindgebruikers en je collega’s in het ontwikkelteam. Door jouw analytisch vermogen ben je in staat om informatie snel op te nemen, bedrijfsprocessen te overzien en kun je gericht advies geven.

Je vindt het leuk om proactief bezig te zijn met het verbeteren van processen, het onderzoeken van nieuwe toepassingen om zo een actieve bijdrage te leveren aan de verdere groei en onderscheidend vermogen van onze organisatie.

Verder herken jij jezelf in de volgende criteria:

 • Een opleiding op tenminste hbo-niveau in de richting van automatisering / software engineering;
 • Ervaring met ASP.NET, C#, Visual Studio en SQL-Server 2012 of hoger;
 • Ervaring met nieuwe technologieën zoals, AngularJS, MVC, Aurelia of .NETCore is een pré, interesse hierin een must;
 • Je bent in staat om zelfstandig aan projecten te werken in een .NET omgeving;
 • Communicatieve vaardigheden en een goede beheersing van de Nederlandse taal zijn essentieel omdat je veel overleg hebt met je directe collega’s en met andere afdelingen.

Wij bieden:

 • Vaste baan;
 • Mobiliteitsregeling (onkostenvergoeding of leaseautoregeling);
 • Flexibele werktijden;
 • Een werkweek van 32 of 40 uur;
 • Een uitdagende functie in een complexe enterprise omgeving met alle verantwoordelijkheden en ontwikkelmogelijkheden binnen een ambitieuze organisatie;
 • Wij betalen je een goed salaris (op basis van ervaring) en bieden je goede secundaire arbeidsvoorwaarden;
 • De mogelijkheid om je verder te ontwikkelen binnen je vakgebied door het toepassen van nieuwe innovatieve oplossingen of door het volgen van opleidingen en cursussen;
 • Onze cultuur is informeel, onze werkhouding professioneel;
 • Een vitaliteitsprogramma en diverse uitjes zoals de jaarlijkse Social, Kerstbomendag en actieve deelname aan goede doelen;
 • Elke dag vers fruit en verse bonenkoffie, en we eten met het hele bedrijf taart op jouw verjaardag!

Procedure:

Herken jij jezelf in bovenstaand profiel? Solliciteer dan nu middels onderstaande knop. Bij de juiste kandidaat willen we snel doorschakelen, dus heb je interesse, wacht dan niet te lang met reageren!

Heb je eerst nog vragen voordat je wil reageren? Neem dan gerust contact op met Frank Goedhart, Business Change Manager of Marjolein Rekkers, HR Adviseur via +31(0)30 – 602 16 17.

Er volgt meestal een gesprek met de afdeling en onze directie en daarna een aanbieding. Ook een programmeertest die je maakt op de afdeling is onderdeel van de procedure (zo leer je gelijk je collega’s kennen!).

Solliciteer op deze functie

Ontmoet jouw toekomstige collega
Kees Hus - Software Developer
Als ontwikkelaar bij Brainnet werk ik met verouderde technologie (zoals .NET Webforms), nieuwe technologie (zoals .NET MVC) en op de afdeling experimenteren we zelfs met de allernieuwste technologie (.NET Core / Aurelia). Dit geeft mij veel ruimte om te doen wat ik echt leuk vind, namelijk software ontwikkelen.
lees verder