Vragen? Bel +31 (0) 30 602 16 17
Leuke collega's, uitdagend werk in een ambitieuze organisatie
Leuke collega's, uitdagend werk in een ambitieuze organisatie

Vacature Business Analist

Deze vacature is ingevuld, reageren is niet meer mogelijk. 

Onze oplossingen ondersteunen grote organisaties bij hun totale inhuurproces. Van het zoeken naar professionals, het bemensen van complete projectteams, het screenen van professionals, het opstellen van overeenkomsten, urenregistratie, het verzorgen van betalingen, performancemanagement van leveranciers, en fiscaal en juridische risicoafdekking tot real-time managementinformatie.

Brainnet heeft een eigen klein informeel en dynamisch ontwikkelteam, bestaande uit een business change manager, lead developer, en twee medior developers. Daarnaast werk je nauw samen met externe partijen die ondersteuning bieden met (senior) developers en testers. Hiermee bestaat het totale team vaak uit zo’n 6 tot 8 personen.  Ook kun je sparren met onze andere business analist die zijn focus op andere werkzaamheden heeft.

We werken in een complex systeemlandschap, waarin gewerkt wordt met verschillende applicaties naast onze eigen VMS applicatie Boabaas (ASP, .NET, Web Forms). Twee jaar geleden zijn we begonnen met het ontsluiten van onze VMS applicatie richting leveranciers en klanten door middel van nieuwe webportals (MVC 5 / C# / AngularJS / JQuery / SQL Server 2012).

Vanwege onze verdere groei hebben wij behoefte aan een Business Analist.

Wat ga je doen?

Voor verschillende projecten die op stapel staan ga je de bedrijfsprocessen analyseren en dit vertalen in user story’s. Je hanteert hiervoor een pragmatische aanpak: je kijkt vooral hoe we tot een ‘werkbare’ oplossing komen en past indien nodig achteraf de procesbeschrijving aan.

Een voorbeeld project waar je aan zult beginnen is de vernieuwing van het contractmanagementproces.

Je vertaalt de user story’s in functionele specificaties en laat deze door het ontwikkelteam vertalen in een technische oplossing. Als business analist ben je het aanspreekpunt voor functionele vragen uit het scrum team en draag je bij het opstellen van test scenario’s”. Je voert data-analyses uit en zorgt voor de juiste kwalitatieve output. 

Je werkt veel en nauw samen met de productowner, tester en de ontwikkelaars. Waar nodig ga je actief onze organisatie in om het contact met relevante medewerkers te zoeken om de benodigde informatie op te zoeken.

Wat je NIET gaat doen is onze hele bedrijfsproces analyseren en aanpassen.

Wat vragen wij?

Jij voelt je thuis in een snel groeiende organisatie met directe en korte communicatielijnen.  Je werkt klantgericht en hebt een sterk analytisch vermogen om onze processen goed te doorgronden. Je bent een zelfstarter, zoekt actief en makkelijk het contact met mensen  en kunt zelfstandig beslissen wat werkt en wat niet werkt.

Verder voldoe je aan het volgende:

  • Minimaal een afgeronde hbo opleiding
  • Minimaal 5 jaar ervaring in een soortgelijke rol waarbij je user story’s samen met een ontwikkelteam tot goedwerkende eindproducten hebt opgeleverd
  • Technisch inzicht en interesse
  • Het zelf kunnen draaien van SQL query’s is een pré

Deze vacature is ingevuld, reageren is niet meer mogelijk.

Ontmoet jouw toekomstige collega
Kees Hus - Software Developer
Als ontwikkelaar bij Brainnet werk ik met verouderde technologie (zoals .NET Webforms), nieuwe technologie (zoals .NET MVC) en op de afdeling experimenteren we zelfs met de allernieuwste technologie (.NET Core / Aurelia). Dit geeft mij veel ruimte om te doen wat ik echt leuk vind, namelijk software ontwikkelen.
lees verder