+31 (0) 30 602 16 17

Van Lanschot Bankiers kiest voor Brainnet

5 juli 2016

Brainnet is door Van Lanschot Bankiers aangesteld als Contractmanager inhuur (non-IT). Naast het werven en selecteren van Interim Professionals op de vakgebieden Commercie, Financiën, HRM, Compliance, Inkoop, Communicatie en Juridische zaken zal Brainnet - voor de door Van Lanschot Bankiers zelf geworven en geselecteerde voorkeurskandidaten - de rol van Contractmanager vervullen.

Anne Meint Bouma, directeur van Brainnet: “Het offerte traject van Van Lanschot Bankiers ging niet alleen over prijs, maar ook over kwaliteit én toegevoegde waarde. Brainnet hanteert sinds jaar en dag een kwaliteitsstrategie. Juist om deze reden past Van Lanschot Bankiers goed tussen de opdrachtgevers van Brainnet bestaande uit banken, verzekeraars, energiebedrijven, bouw & Infra bedrijven, netbeheer, zakelijke dienstverleners en onderwijsinstellingen.

Als onafhankelijke marktpartij werken wij succesvol samen met een netwerk van duizenden kennisleveranciers en interim professionals. Dit sluit aan bij de behoefte van Van Lanschot Bankiers.”

>>>Van Lanschot Bankiers kiest voor Brainnet