+31 (0) 30 602 16 17

Succesvolle management-buy-out van Brainnet

1 december 2011

Brainnet maakt bekend dat Otto Verkerk is teruggetreden als directeur van Brainnet en de leiding heeft overgedragen aan Arno Lugthart en Tjebbe van Oostenbruggen. Vanaf 1 november jl. vormen zij, samen met Jan-Aldert Vrij als adjunct-directeur, de directie van Brainnet.

De aandelen van Brainnet zijn overgedragen aan VVM Beheer BV. Deze overdracht zal voor de klanten en de interne organisatie van Brainnet niet veel veranderingen met zich meebrengen. De nieuwe directie van Brainnet zal de succesvolle visie en missie van Otto Verkerk doorzetten: “Maximale aandacht voor de klanten, de transparante werkwijze, het hoge kwaliteitsniveau en bovenal het Brainnet gevoel zal blijven”, aldus Arno Lugthart.

Gevraagd naar de beweegredenen van Otto Verkerk om het stokje over te dragen: “Na 15 intensieve jaren geeft deze management-buy-out mij de mogelijkheid mijn tijd anders in te gaan vullen. Ik wilde Brainnet graag overdragen aan medewerkers, zodat de warme sfeer en de unieke dienstverlening niet verloren gaat”. Otto Verkerk blijft verbonden aan Brainnet als adviseur om zijn ideeën en ervaring voor Brainnet te behouden.

De komende jaren verwacht Brainnet haar dienstverlening verder uit te kunnen breiden als managed service provider (MSP) op het gebied van inhuur van externe medewerkers. Door de wereldwijde economische malaise hechten opdrachtgevers steeds meer belang aan kostenbeheersing en compliance: Brainnet helpt dit te verwezenlijken.

>>>Succesvolle management-buy-out van Brainnet