+31 (0) 30 602 16 17

Publicatie: notitie over bijzondere arbeidsrelaties

24 februari 2015

Publicatie: notitie over bijzondere arbeidsrelaties

Managed Service Provider Brainnet heeft voor klanten en relaties een notitie uitgebracht over het onderwerp 'Bijzondere Arbeidsrelaties'. Flexibele arbeid groeit, evenals de verschillende vormen ervan. In 2007 was gemiddeld een op de vier werknemers bij bedrijven zzp’er, uitzend- of oproepkracht. De voorspelling van TNO is dat dit in 2020 een op de drie werknemers is.

De afgelopen jaren gaat er veel aandacht uit naar detachering, uitzending, aanneming van werk, de inzet van zelfstandigen zonder personeel en payrolling als bijzondere arbeidsrelaties. De notitie ‘bijzondere arbeidsrelaties’ gaat in op de vraag hoe deze bijzondere arbeidsrelaties moeten worden gekwalificeerd binnen het bestaande juridische kader van in de wet geregelde overeenkomsten en wat de onderscheidende elementen zijn.

Brainnet (1996) is toonaangevend in de markt van flexibele inhuur. Wij brengen regelmatig notities uit over het vakgebied externe inhuur. Alle notities zijn bedoeld voor opdrachtgevers en relaties van Brainnet (HR en Inkoop verantwoordelijken).

Wilt u de notitie Bijzondere Arbeidsrelaties ontvangen?

notitie aanvragen

>>>Publicatie: notitie over bijzondere arbeidsrela...