+31 (0) 30 602 16 17

Partnership BNR Werkverkenners en Brainnet

1 maart 2017

Partnership BNR Werkverkenners en Brainnet

Het BNR programma 'Werkverkenners' is terug van weggeweest en wordt mede mogelijk gemaakt door Brainnet. In BNR Werkverkenners gaat Presentator Rens de Jong vanaf 7 maart aanstaande wekelijks op zoek naar het antwoord op een belangrijke vraag over werk. Diverse werktrends, zoals de flexibilisering van de arbeidsmarkt, komen aan bod. Deskundigen schuiven aan in de studio en prikkelende stellingen worden afgewisseld met scherpe reportages.

Werk is een thema dat ons allemaal raakt. Werk gaat om zaken als inkomenszekerheid, zelfontplooiing, groei, ambities, meedoen en zingeving. We zien dat de arbeidsmarkt continu verandert. Door grote investeringsprojecten, toenemende automatisering en robotisering, veranderende consumentbehoeften en snel wisselende marktperspectieven verschuift de vraag naar arbeidspotentieel significant. Over vast én flex vindt veel discussie plaats, discussie die vooral gefocust is op tegenstellingen.

Wij geloven dat helder en transparant zaken doen, duidelijke afspraken, eerlijke beloningen en de juiste wettelijke kaders bijdragen aan een positieve ontwikkeling van de arbeidsmarkt. Brainnet wil graag een positieve bijdrage leveren aan de thema’s rondom werk en specifiek op het gebied van flexibel personeel. De arbeidsmarkt in Nederland is uniek door haar verscheidenheid aan werkvormen. Wij vinden dat op de arbeidsmarkt plek moet zijn voor iedereen. BNR Werkverkenners is voor ons een uitstekend platform om onze visie op de arbeidsmarkt verder uit te dragen.

Elke dinsdagavond 19.00 - 19.30 uur

BNR Werkverkenners is vanaf 7 maart elke dinsdagavond van 19:00-19:30 uur te horen op BNR Nieuwsradio en is ook te luisteren via de BNR app of als podcast via de bekende podcastkanalen. meer informatie hier en op de site van BNR.

>>>Partnership BNR Werkverkenners en Brainnet