+31 (0) 30 602 16 17

Nieuwe alliantie wordt grootste zzp-organisatie van Nederland

13 maart 2015

Het Netwerk Zelfstandig Werkenden (NZW) en Freelance.nl worden dankzij een strategische alliantie de grootste zzp-organisatie in Nederland. Het doel is onder meer om de belangenbehartiging te versterken richting de politiek. Samen vertegenwoordigen ze ongeveer 90.000 zelfstandige professionals en freelancers.

Bemoeizicht

‘Wij zien toegevoegde waarde in deze krachtenbundeling van ondernemerschap én kennis van het Haagse speelveld’, zegt Reinier Castelein, oprichter en voorzitter NZW. ‘Wij ergeren ons mateloos aan de bemoeizucht in het almachtige Den Haag. Nog steeds is het volstrekt onduidelijk wat politiek Den Haag wil met de positie van de nu al bijna 900.000 zelfstandige professionals.’

Rob Bergers, directeur van Freelance.nl, voegt toe dat hij zich wil verbinden met sterke partners die waarde kunnen toevoegen voor de aangesloten freelancers. ‘De freelancers die zich op ons platform inschrijven kunnen we in de nieuwe situatie een professioneel netwerk met belangenbehartiging en serviceverlening bieden’, aldus Bergers.

>>>Nieuwe alliantie wordt grootste zzp-organisatie...