+31 (0) 30 602 16 17

Myflex, onderdeel van de Brainnet Groep, door Schiphol Nederland B.V. aangesteld als Managed Service Provider externe inhuur.

10 oktober 2017

Myflex, onderdeel van de Brainnet Groep, door Schiphol Nederland B.V. aangesteld als Managed Service Provider externe inhuur.

Nieuwegein, 1 oktober 2017

Schiphol heeft bij de Europese aanbesteding voor de inhuur van tijdelijke medewerkers Myflex - onderdeel van de Brainnet groep - geselecteerd als Managed Service Provider. Myflex start per 1 januari 2018 met het Managed Service Programma. Op korte termijn zal gestart worden met de implementatie van het MSP programma.

Anne Meint Bouma, directeur van Myflex: “We zijn blij dat een toonaangevende organisatie als Schiphol het vertrouwen in Myflex uitspreekt. Vanuit een partnership geven we de komende jaren samen invulling aan het strategische thema workforcemanagement en het optimaliseren van het inhuurproces. De kernwaarden van Schiphol Nederland ‘betrouwbaar, efficiënt en inspirerend’ sluiten uitstekend aan bij de visie van Myflex en staan hierin centraal’.

Over Schiphol Nederland

Schiphol Nederland B.V. is onderdeel van Schiphol Group, een luchthavenonderneming die nationaal en internationaal luchthavens exploiteert. Schiphol Group is volledig eigenaar van de luchthavens Rotterdam, The Hague Airport en Lelystad Airport en heeft een meerderheidsbelang in Eindhoven Airport. Bij Schiphol werken circa 2.000 medewerkers. Daarnaast zijn alleen op het luchthaventerrein Schiphol een vijfhonderdtal bedrijven gevestigd met in totaal ongeveer 65.000 werknemers. 

Over de Brainnet groep

Onderdeel van de Brainnet Groep zijn Brainnet en Myflex. Als MSP dienstverleners regelen Brainnet en Myflex het totale inhuurproces voor opdrachtgevers bestaande uit ondermeer banken, verzekeraars, energiebedrijven, netbeheer, bouw & infrabedrijven, zakelijke dienstverleners, ingenieursbureaus, technische dienstverleners, vervoersmaatschappijen, ziekenhuizen, waterschappen, (semi)overheid en onderwijsinstellingen.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:

Anne Meint Bouma, directeur
Tel: +31 (0)30 – 602 16 17

>>>Myflex, onderdeel van de Brainnet Groep, door S...