+31 (0) 30 602 16 17

Gemeente Eindhoven selecteert Brainnet als Managed Service Provider

20 februari 2020

Gemeente Eindhoven selecteert Brainnet als Managed Service Provider

De gemeente Eindhoven heeft via een Europese openbare aanbesteding, Brainnet geselecteerd als haar opdrachtnemer. Brainnet gaat als onafhankelijk inhuurspecialist zorgdragen voor de werving en het ter beschikking stellen van extern personeel.

De ingangsdatum van de raamovereenkomst is 1 februari 2020. De komende periode start Brainnet  met de implementatie van de dienstverlening. Anne Meint Bouma, directeur van Brainnet: De gemeente Eindhoven zoekt in Brainnet een partner, die gemeente Eindhoven ondersteunt in het volledige inhuurproces van extern personeel, met een groot bereik op de arbeidsmarkt. Een partner die samen met de gemeente op zoek gaat naar het juiste externe personeel, tegen marktconforme tarieven. Belangrijke uitgangspunten in de aanbesteding waren kennis van wet- en regelgeving, arbeidsmarktkennis en zorgdragen voor rechtmatigheid. Met dit partnership geven we de komende jaren samen invulling aan het optimaliseren van het inhuurproces. Gemeente Eindhoven handelt vanuit passie en vakmanschap en stelt personeel centraal. Dat sluit goed aan bij waar Brainnet voor staat en draagt bij aan de gezamenlijke doelstelling om de gemeente Eindhoven beter en sterker te maken".

Over gemeente Eindhoven
Het werkgeversmerk van de gemeente Eindhoven is ”Wij maken samen Eindhoven”. Eindhoven is een wereldspeler met een bijzondere combinatie van technologie, design en kennis, waar het bruist van energie. Met diezelfde energie werkt de gemeente aan de stad van vandaag én de toekomst. Werken voor de gemeente Eindhoven is veelzijdig, concreet en heeft betekenis.

Op de foto: Ondertekening van de raamovereenkomst door Ellen Dielissen (interim directeur bedrijfsvoering en dienstverlening gemeente Eindhoven) en Anne Meint Bouma (directeur Brainnet). 

>>>Gemeente Eindhoven selecteert Brainnet als Mana...