+31 (0) 30 602 16 17

Brainnet wint Gouden Gazellen Award 2013

3 december 2013

Brainnet wint Gouden Gazellen Award 2013

Managed Service Provider Brainnet is winnaar van de Gouden Gazellen Award provincie Utrecht in de categorie ‘Grote Bedrijven’. De FD Gazellen Awards zijn een initiatief van onder meer het Financieel Dagblad en worden uitgereikt aan ondernemingen die binnen drie jaar een omzetgroei van 20% realiseren.

Directeur Arno Lugthart: ‘Nadat wij in 2012 de Gouden Gazellen Award hebben gewonnen, zijn wij ontzettend blij en trots dat wij ook in 2013 tot winnaar uitgeroepen zijn. Brainnet heeft ruim 17 jaar ervaring met het efficiënt uitvoeren van het inhuurproces. Het door ons gehanteerde model is uniek in Nederland. Wij detacheren geen eigen personeel en ontvangen geen fee van onze leveranciers. Daardoor zijn wij volstrekt neutraal, objectief en transparant, zowel naar onze klanten als naar onze leveranciers.  Brainnet past haar dienstverlening continu aan op veranderende wet- en regelgeving en aan de markt, steeds met als uitgangspunt om onze klanten te ontzorgen. In onze visie bestaat intermediaire dienstverlening uit het centraal stellen van de klant. Snelle en betrouwbare afwikkeling van contracten, transparantie over ons verdienmodel en betrouwbaarheid in betaalgedrag, zijn kenmerken van Brainnet. Wij hebben de afgelopen jaren fors geïnvesteerd in ons eigen Vendor Management Systeem. Dit systeem wordt door Brainnet zelf gekoppeld aan elk systeem van de klant en zorgt ervoor dat er geen dilemma ontstaat tussen operational excellence en optimale ontzorging van onze klant.’

Over FD Gazellen Awards:
De FD Gazellen Awards zijn een initiatief van het Financieel Dagblad, credit ratings bureau Graydon en ABN AMRO. Om voor een FD Gazellen nominatie in aanmerking te komen, moeten ondernemingen binnen drie jaar een omzetgroei van minimaal 20% realiseren, een positief netto resultaat behalen en financieel gezond zijn. Deze beoordeling wordt ondersteund door de database van Graydon, waarin financiële gegevens van 2 miljoen actieve Nederlandse bedrijven opgenomen zijn. Kandidaten worden vervolgens gewaardeerd op basis van jaarcijfers en betaalgedrag over de periode 2010 – 2012. Ondanks de crisis zijn 350 bedrijven opgenomen in de FD Gazellen ranglijst. Dit is 45% meer dan vorig jaar. De FD Gazellen zijn verdeeld over drie categorieën en 12 provincies.

>>>Brainnet wint Gouden Gazellen Award 2013