+31 (0) 30 602 16 17

Brainnet wint Gouden Gazellen Award 2012

29 november 2012

Brainnet wint Gouden Gazellen Award 2012

Managed Service Provider Brainnet is winnaar van de Gouden Gazellen Award provincie Utrecht in de categorie grote bedrijven. De FD Gazellen Awards zijn een initiatief van onder meer het Financieel Dagblad en worden uitgereikt aan ondernemingen die binnen drie jaar een omzetgroei van 20% realiseren.

Directeur Arno Lugthart : ‘Wij zijn uiteraard ontzettend trots op deze prijs. We hebben de afgelopen jaren gestuurd op kwaliteit, compliance en ontzorgen van de klant. Dat blijkt nu zijn vruchten af te werpen. Wij ondersteunen organisaties bij de uitvoering van het inhuurproces van tijdelijk personeel. We maken bijvoorbeeld uniforme contractafspraken met leveranciers en we houden voor onze klanten nauw toezicht op de naleving daarvan. Concreet betekent dit dat alle externen tegen eenduidige tarieven en eenduidige leveringsafspraken worden ingezet. Dit bespaart organisaties heel veel tijd en geld. In deze tijd van crisis zien wij een toenemende belangstelling van organisaties om flexibeler te zijn als het gaat om de inzet van personeel maar dat ze wel zekerheid willen over de totaalkosten en contracten. Wij bieden daarbij transparante managementrapportages en real time overzichten. Daarin voorzien we duidelijk in de behoefte aan grip en inzicht.’

Over FD Gazellen Awards

De FD Gazellen Awards zijn een initiatief van het Financieel Dagblad, credit ratings bureau Graydon en ABN AMRO. Om voor een FD Gazellen nominatie in aanmerking te komen, moeten ondernemingen binnen drie jaar een omzetgroei van minimaal 20% realiseren, een positief netto resultaat behalen en financieel gezond zijn. Deze beoordeling wordt ondersteund door de database van Graydon, waarin financiële gegevens van 2 miljoen actieve Nederlandse bedrijven opgenomen zijn. Kandidaten worden vervolgens gewaardeerd op basis van jaarcijfers en betaalgedrag over de periode 2009 – 2011. Ondanks de crisis zijn 350 bedrijven opgenomen in de FD Gazellen ranglijst. Dit is 45% meer dan vorig jaar. De FD Gazellen zijn verdeeld over drie categorieën en 12 provincies. Op 12 december vindt de finale van de FD Gazelle plaats in Amsterdam en wordt de landelijke winnaar bekend gemaakt.

>>>Brainnet wint Gouden Gazellen Award 2012