Vragen? Bel +31 (0) 30 602 16 17

Brainnet wekt stroom op middels zonne-energie

16 juni 2016

Bij Brainnet staat duurzaamheid en aandacht voor het milieu hoog op de agenda. Wij kijken dan ook kritisch naar onze milieubelasting en voeren continu verbeteringen door om deze te verminderen. Een nieuwe stap is het opwekken van stroom middels zonne-energie. Ons dak is belegd met 75 zonnepanelen, wat onze hele organisatie van stroom kan voorzien.

Met het oog op vergroening en duurzaamheid hebben wij ons in 2011, als eerste Managed Service Provider in de Nederlandse markt, laten certificeren conform de ISO 14001:1 norm. Deze norm heeft betrekking op het milieu en maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO). Elke maand worden onze milieuprestaties genoteerd en kritisch beoordeeld. Zo worden wij gestimuleerd om voortdurend verbeteringen door te voeren.

Enkele voorbeelden van verbeteringen die wij al uitgevoerd hebben zijn het plaatsen van LED-verlichting, het opstellen van een milieubeleid en nu ook het plaatsen van zonnepanelen. De zonnepanelen zijn gelegd door installatiebedrijf Van Barneveld B.V. en zijn eind juni in werking getreden.