+31 (0) 30 602 16 17

Brainnet vermelding in Fabulous 40 Flexbranche 2017

2 november 2017

Na vermelding in de editie 2012-2014 heeft Brainnet opnieuw een vermelding gekregen in de Fabulous 40 Flexbranche 2017. Dit is een omzetranglijst van niet-beursgenoteerde personeelsintermediairs met een hoofdkantoor gevestigd in Nederland. De omzetranglijst is gebaseerd op de 40 snelst groeiende bedrijven in de periode 2015-2013.

Onafhankelijk

De lijst is een publicatie van Capitalmind in samenwerking met FlexNieuws. Directeur Brainnet Anne Meint Bouma: “De vermelding bevestigt dat steeds meer opdrachtgevers de weg naar ons weten te vinden. Al meer dan twintig jaar zijn wij actief als onafhankelijke inhuurspecialist. Voor onze opdrachtgevers zoeken we professionals, richten flexibele schillen in en beheren deze. Dat doen wij 100 % onafhankelijk. Wij doen zaken met duizenden detacheerders, uitzendbureaus en zelfstandig professionals in binnen- en buitenland. De kans dat wij de geschikte professional vinden is daarmee enorm groot. Daarnaast staan wij altijd neutraal in de keuze voor een kandidaat. Zo krijgt iedereen een eerlijke kans. Bovendien verdienen wij onze geld niet met het maken van marges op tarieven van professionals. Onze dienstverlening kent een vast tarief. Daarin zijn we transparant.

Anders dan anderen

Ons verhaal is niet altijd eenvoudig uit te leggen, juist omdat we al meer dan 20 jaar echt anders zijn in deze dienstverlening dan anderen. Wij staan voor transparantie. Onze groei laat zien dat steeds meer opdrachtgevers zich aangetrokken voelen tot ons DNA. En uiteraard zijn we daar trots op.”

Bron: Flexnieuws 01-11-2017

Download: Fabulous 40

>>>Brainnet vermelding in Fabulous 40 Flexbranche...