+31 (0) 30 602 16 17

Brainnet verkozen tot beste Managed Service Provider (MSP)

24 juni 2014

Brainnet verkozen tot beste Managed Service Provider (MSP)

Ruim 8.200 ZZP'ers hebben gestemd op de ‘ZZP-bemiddelaar van het Jaar’-verkiezing, georganiseerd door ZZP Barometer. Transparantie, betalingstermijn en het aantal opdrachten zijn de belangrijkste drie criteria waarop deelnemende organisaties werden beoordeeld. Van de 372 deelnemende bemiddelaars is Brainnet als 2e geëindigd in de categorie ‘Managed Service Provider; (MSP) en als 4e in de categorie IT.

"Een mooi resultaat voor Brainnet' aldus Arno Lugthart, directeur van Brainnet. Na de High Growth Award 2013 is deze prijs opnieuw een bevestiging dat onafhankelijkheid en transparantie in het inhuurproces bijzonder gewaardeerd worden door zowel klanten als door zzp'ers. Brainnet werkt al ruim 18 jaar samen met enkele duizenden kennisleveranciers en ZZP'ers. Wij bieden hen toegang tot aantrekkelijke opdrachten en vervullen de rol van onafhankelijke markmeester. We bieden volledige ontzorging op het inhuurproces en komen onze afspraken na. In de meest recente rapportage van Dun & Bradstreet (mei 2014) betrof de paydex van Brainnet 79 op een schaal van 80. Dat betekent dat wij zeer strikt de betaaltermijnen van onze klanten hanteren.

De 372 bemiddelaars die aan de jaarlijkse verkiezing hebben meegedaan, bezorgen zzp’ers een totale opdrachtwaarde van maar liefst 4,7 miljard euro op jaarbasis. “Wij willen Brainnet van harte feliciteren met deze geweldige prestatie. Van de bijna een miljoen ZZP'ers scoort 80,1% weleens opdrachten via een bemiddelaar. Brainnet is een van de organisaties waarbij je daarvoor kunt aankloppen als ZZP'er", zegt Jeroen Sakkers, initiatiefnemer van de ZZP Barometer.

>>>Brainnet verkozen tot beste Managed Service Pro...