+31 (0) 30 602 16 17

Brainnet opnieuw verkozen tot beste Managed Service Provider

13 januari 2017

Brainnet opnieuw verkozen tot beste Managed Service Provider

Op 19 januari 2017 is Brainnet tijdens de 'Staffing Award-verkiezing 2016’ uitgeroepen tot de  winnaar in de categorie Managed Service Provider. In het juryrapport sprak de jury haar waardering uit over de duidelijke visie en strategie van Brainnet en over haar professionele, betrokken en betrouwbare werkwijze. Anne Meint Bouma, directeur Brainnet: “Wij zijn heel trots op deze prijs, die we ook vorig jaar in de wacht mochten slepen. Het is voor ons een eer dat opdrachtgevers en professionals onze waarden herkennen en op deze manier erkennen.”

Gerenommeerde jury

Met deze verkiezing wordt de kwaliteit gemeten van de meer dan 8.000 organisaties binnen de Nederlandse flexmarkt. Op basis van via Ratecard ontvangen referenties van klanten en kandidaten (70%), een online vragenlijst (10%) en een video-interview (20%) met de directie wordt de ranglijst door een gerenommeerde jury bepaald. In de jury zaten onder meer Jurriën Koops (ABU), Bart-Jeroen Croll (NBBU), Sjoukje Wynia (Akzo Nobel), Marcel Molenaar (Linkedin), Gusta Timmermans (ING), Josien van Breda (FNV Zelfstandigen), Mark Bassie (Flex-Beheer), Reinald Snik (Carerix) en Tijs van Tilburg (Textkernel).

Over de Staffing Award-verkiezingen

De Staffing Award-verkiezingen worden voor de derde achtereenvolgende keer georganiseerd door VictorMundi B.V., de initiatiefnemer van de verkiezing. Daarmee is deze verkiezing de langslopende op haar gebied in de Nederlandse flexmarkt. In tien hoofdactiviteiten binnen de flexmarkt wordt een Staffing Award uitgereikt: contracting (broker), detachering, executive search & interim management, flexmigranten, inhuurdesk en/of marktplaats, Managed Services Provider (MSP), payrolling, uitzenden, werving & selectie en zzp-bemiddeling.

Noot voor de redactie

Brainnet is inhuurspecialist en opgericht in 1996. Brainnet voert voor haar klanten het gehele inhuurproces uit in de rol van Managed Service Provider. Haar opdrachtgevers zijn ondermeer banken, verzekeraars, energiebedrijven, netbeheer, bouw & infrabedrijven, zakelijke dienstverleners, technische dienstverleners, (semi)overheid en onderwijsinstellingen. Brainnet is tweevoudig winnaar van de FD Gouden Gazellen Award (2012-2013), winnaar van de High Growth Award Midden Nederland (2013) en tweevoudig winnaar van de Staffing Award verkiezing categorie MSP (2015 en 2016). De Brainnet Groep behaalde een omzet van circa € 450 miljoen in 2016.

Meer informatie?

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Anne Meint Bouma, directeur Brainnet via telefoonnummer 030 602 16 17.

>>>Brainnet opnieuw verkozen tot beste Managed Ser...