+31 (0) 30 602 16 17

Brainnet nieuwe partner De Goudse Verzekeringen voor inhuur hoger personeel

31 januari 2017

Na een offerte traject is Brainnet door De Goudse Verzekeringen aangesteld als nieuwe partner voor de inhuur van hoger personeel. De Goudse is een familiebedrijf dat zich primair op ondernemers in het midden- en kleinbedrijf richt. Zij biedt haar verzekeringen uitsluitend aan via onafhankelijke verzekeringsadviseurs. 

De scope van de opdracht omvat ondermeer recruitment van hoger personeel (ondermeer ICT, Finance, Risk, Compliance, Management, Marketing & Communicatie) en contractmanagement voor de door De Goudse zelf geworven en geselecteerde voorkeurskandidaten.

Anne-Meint Bouma, directeur van Brainnet: “Transparantie, vertrouwen en partnerschap waren belangrijke waarden voor De Goudse in het offerte-traject. Daarnaast was De Goudse op zoek naar kwaliteit, toegevoegde waarde en ontzorging. Brainnet is een onafhankelijke inhuurspecialist en hanteert sinds jaar dag een kwaliteitsstrategie om opdrachtgevers te ontzorgen bij hun totale inhuurproces.

Juist om deze reden past De Goudse goed tussen de opdrachtgevers van Brainnet bestaande uit banken, verzekeraars, energiebedrijven, bouw & Infra bedrijven, netbeheer, zakelijke dienstverleners en onderwijsinstellingen. Als onafhankelijke en neutrale marktpartij werken wij succesvol samen met een netwerk van duizenden kennisleveranciers en interim professionals. Wij zijn trots dat een toonaangevende opdrachtgever als De Goudse het vertrouwen in Brainnet uitspreekt”.

>>>Brainnet nieuwe partner De Goudse Verzekeringen...