+31 (0) 30 602 16 17

Brainnet neemt deel aan webinarweek over de wereld van inhuur

12 september 2017

5 dagen, 1 hoofdthema per dag, 25 webinars en 10 keynote speakers. Tussen 25 en 29 september luister je de hele week naar webinars over de meest recente trends op het gebied van Employer Branding, professioneel inhuren, HR solutions, data driven recruitment en marketing en Total Workforce Management. Centraal staat de wereld van inhuur, recruitment en HR in relatie tot externe professionals.

Uitzenden, detacheren, payrollen en dan nog StiPP

Dinsdag 26 september staan de webinars in het teken van ‘Professioneel inhuren: Visies & Feiten’. Dagvoorzitter is Marian van Soest. Brainnet organiseert in samenwerking met mr. Joyce Snijder van Wijn & Stael het webinar ‘Uitzenden, detacheren, payrollen en dan nog StiPP’.

Kan een detacheringsovereenkomst of een payrollovereenkomst ook een uitzendovereenkomst zijn? Maakt het verschil wanneer niet de uitzendwerkgever maar de klant vraag en aanbod bij elkaar brengt? Is alles duidelijk sinds het Care4Care/StiPP-arrest? Het antwoord op onder andere deze vragen vind je tijdens het webinar op dinsdag 26 september van 13.30 tot 14.15 uur.  

Over mr. Joyce Snijder

Mr. Joyce Snijder is advocaat bij Wijn & Stael, is gespecialiseerd in het arbeidsrecht en heeft ruime kennis van flexibele arbeidsrelaties, waaronder uitzending, detachering, payrolling en de positie van zelfstandigen.

Aanmelden

Welke vragen heb jij over flexibele arbeidsrelaties? Meld je aan voor het webinar en vind jouw antwoord! Aanmelden kan via onderstaande knop.

Direct aanmelden

>>>Brainnet neemt deel aan webinarweek over de wer...