+31 (0) 30 602 16 17

Brainnet loopt mee voor KWF Kankerbestrijding

4 februari 2016

Brainnet komt in actie voor KWF Kankerbestrijding. Een aantal sportieve medewerkers van Brainnet hebben een team gevormd om mee te lopen in de strijd tegen kanker. 20 maart 2016 lopen zij mee met de Utrecht Science Park Marathon in Utrecht.

De Sponsorloop wordt georganiseerd door Team KWF, het hardloopinitiatief van KWF Kankerbestrijding. Zeven sportieve medewerkers van Brainnet trainen om mee te doen met de sponsorloop en halen hiermee geld op voor onderzoek tegen kanker. Experts, BN’ers en professionele trainers werken mee aan dit initiatief en organiseren gezamenlijke trainingsdagen. Een unieke ervaring én voor een goed doel.

Om deel te nemen aan de sponsorloop wordt van elke deelnemer gevraagd een sponsorbedrag op te halen. Uiteraard laten wij onze sportieve collega’s niet in de steek en steunt Brainnet het team door zelf een bedrag te doneren. Daarnaast zoeken wij nog sponsors die ons team helpen de eindstreep te halen. Help jij mee?

Bedankt!

De eindstreep is gehaald en er is een mooi bedrag opgehaald dat ten goede komt voor de KWF Kankerbestrijding. Wij willen alle sponsoren bedanken voor de bijdrage! 

Team Brainnet KWF Sponsorloop

>>>Brainnet loopt mee voor KWF Kankerbestrijding