+31 (0) 30 602 16 17

Brainnet goed op weg naar een duurzame werkomgeving

22 mei 2017

Nieuwe klanten, nieuwe collega's en de verdere groei van onze organisatie leidde op de Marconibaan tot de noodzaak onze werkruimte verder uit te breiden. De afgelopen maanden zijn we druk bezig geweest met uitbreiding van ons kantoor en tegelijkertijd restyling van de bestaande werkplekken.

Inmiddels is de verbouwing volledig afgerond en zit iedereen op zijn nieuwe werkplek. De verbouwing was een goede gelegenheid om de duurzaamheid van onze werkomgeving onder de loep te nemen en concrete verbeteringen door te voeren. Het hele pand is voorzien van energiebesparende LED verlichting, dit was deels al gedaan maar is het doorgevoerd door het hele kantoor. In de hal bij binnenkomst is vloerverwarming aangelegd. De vloerverwarming zorgt ervoor dat de warmte gelijk verdeeld wordt door de ruimte en dat de warmte beter binnen blijft, hiermee besparen we op stookkosten. Tenslotte zijn er ook afvalscheidingssystemen geplaatst op elke afdeling, zodat afval scheiden nu nog makkelijker is.

Wij nemen verantwoordelijkheid voor onze maatschappelijke omgeving

Tjebbe van Oostenbruggen, directeur Brainnet: “Duurzaamheid en aandacht voor het milieu zit in ons DNA. Elk jaar kijken wij naar onze ecologische voetafdruk en denken wij na over mogelijkheden om verbeteringen op dit gebied door te voeren. Voorbeelden hiervan zijn het opstellen van een milieubeleid en de aanleg van zonnepanelen op ons dak, zodat ons hele kantoor wordt voorzien van zonne-energie. Nu zijn daar sinds de verbouwing weer nieuwe verbeteringen bijgekomen. Ons kantoor heeft niet alleen een frisse, zakelijke uitstraling gekregen, wij zijn weer een stap dichterbij een duurzame organisatie.”

>>>Brainnet goed op weg naar een duurzame werkomge...