+31 (0) 30 602 16 17

Brainnet genomineerd voor Gouden Gazellen Award provincie Utrecht

28 november 2012

Brainnet is genomineerd voor Gouden Gazellen Award provincie Utrecht. De FD Gazellen Awards zijn een initiatief van onder meer het Financieel Dagblad en worden uitgereikt aan ondernemingen die binnen drie jaar een omzetgroei van 20% realiseren.

De nominatie is voor ons een bevestiging dat we met Brainnet op de goede weg zijn en dat we duidelijk voorzien in een behoefte.  In deze economische tijden maken vaste dienstverbanden steeds vaker plaats voor flexibele inhuur van professionals. Daarnaast is er de wens grip te houden op die kosten. Brainnet ontzorgt klanten door alles rondom het inhuurproces van tijdelijk personeel uit handen te nemen. Wij maken met alle externen vaste contact- en tariefafspraken. Wij bieden daarbij transparante managementrapportages en real time overzichten. Dat sluit aan bij de wens van onze klanten aan inzicht en sturing op kosten. Directeur Arno Lugthart : ‘Het mooie van deze nominatie is dat we onze visie op de inhuurmarkt nu ook echt bevestigd zien in resultaten. Het is een stukje erkenning.’

De FD Gazellen Awards zijn een initiatief van het Financieel Dagblad, credit ratings bureau Graydon en ABN AMRO. De FD Gazellen zijn verdeeld over drie categorieën en 12 provincies. Donderdag 29 november worden de winnaars van de provincies Utrecht en Noord Holland bekend gemaakt.

>>>Brainnet genomineerd voor Gouden Gazellen Award...