+31 (0) 30 602 16 17

Brainnet genomineerd voor FD Gazellen Award 2014

5 november 2014

Brainnet genomineerd voor FD Gazellen Award 2014

Managed Service Provider Brainnet is genomineerd voor de FD Gouden Gazellen Award 2014. De FD Gazellen Awards zijn een initiatief van onder meer het Financieel Dagblad en worden uitgereikt aan ondernemingen die binnen drie jaar een omzetgroei van 20% realiseren. Dit jaar dingen 330 bedrijven mee naar deze Award. Bedrijven met de hoogste omzetgroei in hun categorie en provincie, winnen een Gouden Gazelle. 

Directeur Arno Lugthart: ‘Nadat wij in 2012 en 2013 de FD Gouden Gazellen Award Provincie Utrecht in de categorie ‘Grote Bedrijven’ hebben gewonnen, zijn wij ontzettend blij en trots dat Brainnet opnieuw genomineerd is. De nominatie is een bevestiging dat onze neutrale opstelling, volledige transparantie en kennis van het gehele inhuurproces op waarde geschat wordt'.

Over FD Gazellen Awards:
Voor het elfde jaar op rij organiseert Het Financiële Dagblad de FD Gazellen Awards voor de snelst-groeiende bedrijven van Nederland. De FD Gazellen Awards zijn een initiatief van het Financieel Dagblad, credit ratings bureau Graydon en ABN AMRO. Om voor een FD Gazellen nominatie in aanmerking te komen, moeten ondernemingen binnen drie jaar een omzetgroei van minimaal 20% realiseren, een positief netto resultaat behalen en financieel gezond zijn. Deze beoordeling wordt ondersteund door de database van Graydon, waarin financiële gegevens van 2 miljoen actieve Nederlandse bedrijven opgenomen zijn. Kandidaten worden vervolgens gewaardeerd op basis van jaarcijfers en betaalgedrag over de periode 2011 – 2013. De FD Gazellen zijn verdeeld over drie categorieën en 12 provincies.

>>>Brainnet genomineerd voor FD Gazellen Award 2014