+31 (0) 30 602 16 17

Brainnet door Nuon NV aangesteld als Contractmanager inhuur (non-IT)

23 september 2015

Brainnet, marktleider in Nederland op het gebied van het efficiënt inrichten van inhuurprocessen en het beheren van flexibele schillen, is door energiebedrijf Nuon aangesteld als contractmanager inhuur (non-IT). Naast het werven en selecteren van tijdelijke professionals op de vakgebieden Commercie, Financiën, HRM, Techniek, Inkoop en Juridische zaken zal Brainnet - voor de door Nuon zelf geworven en geselecteerde voorkeurskandidaten - de rol van contractmanager vervullen.

Brainnet is één van de twee partijen die uit zes gegadigden geselecteerd is via een niet-openbare aanbesteding. Arno Lugthart, directeur van Brainnet: “Vanaf 2010 heeft Brainnet succesvol bijgedragen aan het verder professionaliseren van het inhuurbeleid van Nuon en het minimaliseren van de inhuurrisico’s. Brainnet detacheert geen eigen medewerkers. Daarmee zijn wij onafhankelijk. Wij werken succesvol samen met een netwerk bestaande uit enkele duizenden leveranciers en zelfstandige professionals. Dit sluit aan bij de vraag van Nuon."

De looptijd van de raamovereenkomsten is twee jaar met de optie om het contract twee keer voor een periode van twee jaar te verlengen.

>>>Brainnet door Nuon NV aangesteld als Contractma...