+31 (0) 30 602 16 17

Brainnet doneert oude computersystemen aan PC-4-ALL

7 mei 2015

Brainnet doneert oude computersystemen aan PC-4-ALL

Wij vinden dat iedereen die een computer nodig heeft, de mogelijkheid moet hebben om er één aan te schaffen. Helaas is dit door de hoge aanschafprijs niet voor iedereen vanzelfsprekend, terwijl het vaak noodzakelijk is voor studie, werk of om toegang tot het internet te hebben. Om mensen met die het niet zo breed hebben te helpen, doneert Brainnet hardware die het niet meer nodig heeft aan PC-4-ALL.

PC-4-ALL

PC-4-ALL is een initiatief om computers betaalbaar te maken voor bijzondere doelgroepen en mindervermogenden. Zij verzamelen hardware en maken dit weer bruikbaar voor mensen met een krappe portemonnee. Tegen een lage aanschafprijs kan iedereen een computer bezitten die betrouwbaar en veilig is. Op deze manier komt de hardware terecht bij mensen die het goed kunnen gebruiken.

Datavernietigingsverklaring

PC-4-All zorgt ervoor dat pc's op een veilige manier uit gebruik genomen worden. voor datavernietiging maakt PC-4-All gebruik van haar eigen software in combinatie met een applicatie van KILLDisk, gecertificeerde partner van Microsoft. Voor elke data drager geeft PC-4-ALL een datavernietingsverklaring af.

>>>Brainnet doneert oude computersystemen aan PC-4...