+31 (0) 30 602 16 17

Brainnet breidt directieteam uit

2 mei 2016

Inhuurspecialist Brainnet breidt haar directie uit met Christoph van der Stelt en Anne Meint Bouma. Beide heren zijn al enkele jaren binnen Brainnet werkzaam. Per 2 mei zijn ze mede-aandeelhouder geworden.

Directeur Tjebbe van Oostenbruggen: “Ik ben blij met de toetreding van Anne Meint Bouma en Christoph van der Stelt. Met dit team kunnen we onze positie als onafhankelijke inhuurspecialist verder verstevigen. We zien dat steeds meer organisaties die werken met een flexibel personeelsbestand de weg naar ons weten te vinden. De focus op het vinden van het juiste talent en het delen van kennis op het gebied van wet- en regelgeving als het gaat om flexibele inhuur werpt vruchten af.

Anne Meint Bouma ging in 2013 bij Brainnet aan de slag als commercieel manager met focus op marketing & sales. Christoph van der Stelt startte in 2012 als commercieel manager bij Brainnet. In 2014 traden beiden toe tot het directieteam als adjunct-directeur. Van Oostenbruggen: “Wij geloven in een dynamische maatschappij met een dynamische arbeidsmarkt waar mensen eerlijk beloond worden voor goed werk. In essentie is dat waar wij ons dagelijks mee bezig houden. Het gaat elke keer weer om het vinden van de juiste professional die voldoet aan de eisen die de opdrachtgever stelt, een eerlijke en transparante beloning en dat gewerkt wordt volgens wet- en regelgeving. Wij waarborgen dat voor klanten en zelfstandig professionals. Het is daarbij extra prettig dat Anne Meint en Christoph de Brainnet-organisatie, klanten en professionals goed kennen. Met dit team anticiperen we op verdere groei en doorontwikkeling van onze dienstverlening.”

NOOT VOOR DE REDACTIE:

Brainnet, is opgericht in 1996 en voert voor haar klanten het gehele inhuurproces uit in de rol van Managed Service Provider en Contractmanager. Brainnet is tweevoudig winnaar van de FD Gouden Gazellen Award (2012-2013) winnaar van de High Growth Award Midden Nederland (2013) en van de Staffing Awards 2015. Brainnet had in 2015 een omzet van € 310 miljoen.

Meer informatie is te vinden op: www.brainnet.nl.

 

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:

Anne Meint Bouma, directeur Brainnet
anne.meint.bouma@brainnet.nl
Telefoon: +31 (0) 30 602 16 17

>>>Brainnet breidt directieteam uit