+31 (0) 30 602 16 17

Belastingdienst keurt modelovereenkomst Brainnet goed

1 april 2016

De modelovereenkomst die Brainnet ingediend heeft bij de Belastingdienst is goedgekeurd. Met de invoering van de Wet deregulering beoordeling arbeidsrelaties (Wet DBA), is het voor zzp’ers en opdrachtgevers belangrijk dat zij kunnen aantonen dat er geen sprake is van een arbeidsverhouding. Hierbij is een door de Belastingdienst goedgekeurde overeenkomst cruciaal.

Directeur van Brainnet, Tjebbe van Oostenbruggen: "Het is ons werk om organisaties maximaal te ontzorgen bij het inhuren van externen. Wij verbinden professionals met opdrachtgevers en zorgen ervoor dat zij zich volledig kunnen concentreren op hun eigen werkzaamheden. Zaken als recruitment, screening, contractbeheer, facturatie en rapportages nemen wij volledig over. Zo ook alle zaken die geregeld moeten worden vanuit de Wet DBA."

"Nu onze modelovereenkomst is goedgekeurd, kunnen we snel met opdrachtgevers en zzp’ers aan de slag om ervoor te zorgen dat zij voldoen aan de nieuwe wettelijke eisen. De komende periode zullen wij met opdrachtgevers de stappen doorlopen die noodzakelijk zijn om Wet DBA-proof te worden."

Vragen?

Indien u naar aanleiding van bovenstaande vragen heeft, dan vernemen wij dat graag. U kunt ons bereiken op +31 (0) 30 602 16 17. Vraag naar Tjebbe van Oostenbruggen of Anne Meint Bouma.

Meer weten over de Wet DBA?

>>>Belastingdienst keurt modelovereenkomst Brainne...