+31 (0) 30 602 16 17

Athlon kiest voor Brainnet als Managed Service Provider

7 december 2016

Athlon kiest voor Brainnet als Managed Service Provider

Brainnet start per 1 december met het Managed Service Provider dienstverlening (MSP) voor Athlon. Brainnet wordt verantwoordelijk voor het gehele inhuurproces van externe professionals, van het werven en selecteren van Interim Professionals op de vakgebieden Commercie, Financiën, HRM, Compliance, Inkoop, Communicatie en Juridische zaken evenals het contractmanagement voor de door Athlon geworven en geselecteerde voorkeurskandidaten.

Over Athlon

Athlon is dé autoriteit op het gebied van autoleasing in Nederland. Daarnaast ontplooit zij al jarenlang innovatieve, duurzame en kostenefficiënte initiatieven op het gebied van mobiliteit. Haar missie: Het leveren van de beste autoleasing- en mobiliteitsoplossingen voor de steeds veranderende behoeften van haar klanten. Naast vestigingen in Nederland heeft Athlon 10 vestigingen in Europa. Meer informatie: www.athlon.com.

Over Brainnet

Als onafhankelijk inhuurspecialist is Brainnet ruim twintig jaar actief in de wereld van flexibele arbeid. Brainnet biedt expertise, capaciteit en visie om opdrachtgevers 100% te ontzorgen als het gaat om inhuur van externe professionals. Haar opdrachtgevers zijn ondermeer banken, verzekeraars, energiebedrijven, netbeheer, bouw & infrabedrijven, zakelijke dienstverleners, ingenieursbureaus, technische dienstverleners, vervoersmaatschappijen, ziekenhuizen, waterschappen, (semi)overheid en onderwijsinstellingen.

>>>Athlon kiest voor Brainnet als Managed Service...