+31 (0) 30 602 16 17
Wij geloven in een wereld waarin talent waarde toevoegt aan succesvolle ondernemingen
Wij geloven in een wereld waarin talent waarde toevoegt aan succesvolle ondernemingen

Uw inhuurproces in goede handen

In 1996 startte Otto Verkerk een inhuurconcept voor destijds IT-personeel. Gedreven om het beter doen dan anderen en om echte toegevoegde waarde te bieden. Opdrachtgevers kregen bijvoorbeeld geen inzicht in kosten, marges en bureaus waren er vooral op uit om hun eigen mensen te detacheren.

In 22 jaar tijd zijn we uitgegroeid tot de grootste onafhankelijke inhuurspecialist. We ontzorgen opdrachtgevers en realiseren grip, inzicht en controle op het totale inhuurproces.Van het zoeken én vinden van professionals, het bemensen van complete projectteams, het screenen van professionals, het opstellen van overeenkomsten, urenregistratie, het verzorgen van betalingen, performance-management van leveranciers, risicoafdekking tot real-time managementinformatie. 

In onze ogen hebben de afdelingen HR, Inkoop, Finance, Legal én inhurende managers  recht op volledige transparantie als het gaat om prestaties van leveranciers, inzage in marges en tarieven, controle op uitgaven, inhuurdossiers en compliancy vraagstukken. We waren, zijn en blijven 100% onafhankelijk. Heel concreet betekent dit dat we géén eigen medewerkers detacheren. We hanteren een no-nonsense mentaliteit en combineren dit met kennis van zaken, een eenduidige aanpak en sterk persoonlijk contact. 

Onze missie en visie

Wij geloven in een transparante arbeidsmarkt waarin talent waarde toevoegt aan succesvolle ondernemingen. Wij streven naar eerlijke kansen voor iedereen. Door de marktwerking te verbeteren helpen wij bij het creëren en benutten van kansen in de Nederlandse flexmarkt. Een gelijk speelveld zorgt ervoor dat iedereen tegen een marktconform tarief zijn vak kan blijven uitoefenen.

Wij nemen verantwoordelijkheid voor onze maatschappelijke omgeving

Wij nemen verantwoordelijkheid voor onze maatschappelijke omgeving

Wij reduceren elk jaar onze ecologische voetafdruk. Zo hebben we ons in 2011 als eerste Managed Service Provider in de Nederlandse markt, laten certificeren conform de ISO 14.001:1 norm. Jaarlijks komt 3% van ons bedrijfsresultaat ten goede aan kleinschalige, particuliere doelen.

meer over MVO

Verbetering zoeken, vooruitgang boeken, prestaties leveren én kennisdelen 

Het vergaren, creëren en delen van diepgaande kennis over wet- en regelgeving is een belangrijke pijler om onze klanten goed te helpen. We doen dit samen met een aantal belangrijke partners omdat we geloven in delen en vermenigvuldigen.

Wijn & Stael
logo65x104
ZiPconomy
Enik
Taxpartners
Expatax
Bovib
Changing on the Job
Websteen
Lime-C
Eerlijke flex

Eerlijke flex

Wij maken ons behoorlijk druk over de ontwikkelingen van de flexmarkt. We willen deze markt graag duurzaam helpen ontwikkelen. Dat doen wij onder andere door gesprekken aan te gaan, visies van hoogleraren, wetenschappers, politici, opdrachtgevers en zelfstandig professionals op te halen en te delen. Dat doen wij op het platform www.eerlijkeflex.nl.

naar eerlijkeflex.nl

Awards dragen bij aan onze bedrijfstrots

2017: Winnaar fd. Gazellen Awards
2014: Winnaar fd. Gazellen Awards
2013: Winnaar fd. Gazellen Awards
2012: Winnaar fd. Gazellen Awards
2013: Winnaar High Growth Awards
2017: Winnaar Staffing Awards categorie MSP
2015: Winnaar Staffing Awards categorie MSP
<h1 style="text-align:center">Daarom Brainnet</h1>

<p>Onze visie, benadering, werkwijze en diepgaande kennis van alle vormen van flexibele arbei...

Daarom Brainnet

Onze visie, benadering, werkwijze en diepgaande kennis van alle vormen van flexibele arbeid maken dat Brainnet in 22 jaar is uitgegroeid tot de inhuurspecialist van Nederland. We zijn 100% onafhankelijk. Dit betekent dat we nooit eigen medewerkers detacheren. Vergoedingen spreken we vooraf af. Daarbij bieden wij opdrachtgevers en opdrachtnemers transparantie door inzicht te bieden in tarieven, contracten en marges.

Bij inhuur gaat het in onze optiek altijd om mensen én hun kwaliteiten. Daarom werken wij samen met duizenden leveranciers en zelfstandig professionals. Het doel daarvan is het leggen van de juiste verbindingen, marktwerking realiseren en de juiste kandidaat op de juiste opdracht plaatsen.

Inspiratiesessies en workshops

Inspiratiesessies en workshops

Een aantal keer per jaar nodigen wij alle zzp'ers uit ons netwerk uit voor een inspiratiesessie. Het doel is letterlijk jou te inspireren zowel persoonlijk als op het gebied van ondernemerschap. Je ontmoet hier ook andere zzp'ers. De thema's van de inspiratiesessies diepen we uit in speciale workshops. Ontdek het programma en meld je vast aan!

ontdek het programma

>Wij zijn Brainnet