+31 (0) 30 602 16 17

Aanvragen ontvangen van De Brainnet Groep

Als Partnerleverancier in ons netwerk heeft u toegang tot nieuwe vacatures en projecten bij toonaangevende opdrachtgevers van De Brainnet Groep. Onderdeel van De Brainnet Groep zijn de labels Brainnet en Myflex. Om u nieuwe en relevante aanvragen van onze opdrachtgevers te sturen, ontvangt u verschillende inloggegevens voor de portals van De Brainnet Groep.

De Brainnet Groep kijkt uitsluitend naar de geschiktheid van de kandidaat voor de opdracht. Wij maken geen onderscheid tussen uitzenders, brokers, detacheringsbureaus of zzp’ers. Alle leveranciers en zzp’ers (Partnerleveranciers) in ons netwerk krijgen dezelfde contractvoorwaarden van onze klant en u bepaalt zelf tegen welk tarief u uw kandidaat aanbiedt. Deze werkwijze is uniek in Nederland en geeft elke Partnerleverancier evenveel kans op succes.

Overeenkomst

Heeft u een kandidaat via De Brainnet Groep bij één van onze klanten geplaatst? Dan sluit De Brainnet Groep een Inleenovereenkomst met u af. Er is voor elke klant een specifieke overeenkomst met de voorwaarden van de klant. De Brainnet Groep kan uw kandidaat enkel inhuren op grond van deze voorwaarden. U ontvangt de voorwaarden zodra er sprake is van een plaatsing van uw kandidaat.

Doorsturen naar derden

Onze klanten stellen het niet op prijs als hun aanvragen, bedrijfsnaam en/of beeldmerk gepubliceerd worden door derden. Het is daarom niet toegestaan om aanvragen die De Brainnet Groep beschikbaar stelt, door te sturen of te publiceren (bijvoorbeeld op internet).

Onze werkwijze in 5 stappen

  1. Inschrijven: U ontvangt een e-mail met een link om uw persoonlijke account te activeren. Dit account geeft u direct toegang tot de meest actuele aanvragen.
  2. Aanvragen: Als een van onze klanten een aanvraag plaatst, kunt u deze inzien in ons portal. Past het profiel van uw kandidaat bij de aanvraag, dan kunt u reageren door een kandidaat of meerdere kandidaten voor te stellen.
  3. Selectie en voorstellen: Op basis van de criteria van de klant, maken onze recruiters een selectie. Als het profiel van uw kandidaat aansluit bij de wensen van de klant, stellen wij uw kandidaat voor. Een nadere kennismaking met De Brainnet Groep en direct contact met de klant is onderdeel van het proces.
  4. Screening en contract: Gaat uw kandidaat aan de slag bij onze klant? Dan voeren wij op verzoek van de betreffende klant een pre-employment screening uit. Zodra de screening positief is afgerond ende contracten getekend zijn, dan kan uw kandidaat aan de slag.
  5. Betaling: De factuur wordt betaald volgens het betaaltermijn van de klant, op basis van de gemaakte afspraken in de overeenkomst.

Heeft u vragen of wenst u meer toelichting op onze werkwijze? Dan staan wij u graag te woord. U kunt contact met ons opnemen via +31 (0)30 602 16 17 of per e-mail via info@brainnet.nl.

>>>Werkwijze