+31 (0) 30 602 16 17
Wij geloven in samenwerken, delen en verbinden
Wij geloven in samenwerken, delen en verbinden

Onze opdrachtgevers zoeken professionals

Het zoeken en vinden van de juiste kandidaten is één van de vraagstukken die Brainnet voor haar opdrachtgevers oplost. Bent u leverancier van (zelfstandig) professionals? Dan is het handig om in ons netwerk te zitten. U krijgt via Brainnet toegang tot toonaangevende opdrachtgevers.

Het kan zijn dat een opdrachtgever u heeft gevraagd om de uitvoering van het contract dat u heeft afgesproken, via Brainnet te laten verlopen. Naast het werven en selecteren van professionals regelen wij ook alle administratieve en contractuele zaken. Wij opereren 100% onafhankelijk. Wij hebben geen mensen in dienst die wij detacheren, maar werken samen met een uitgebreid netwerk van leveranciers van (zelfstandig) professionals en zzp'ers.

Samen
meer succes
100%
onafhankelijk
Welkom in ons netwerk
  • Interessante opdrachtgevers
  • Toegang tot nieuwe vacatures
  • Diverse vakgebieden & sectoren
  • Geen tussenschakels
  • Geen verplichte abonnementsvorm
Vergroot de kans op uitdagende projecten voor uw professionals

Vergroot de kans op uitdagende projecten voor uw professionals

benieuwd naar onze werkwijze?

Uw talent verdient een mooie opdracht

Wij vervullen voor onze opdrachtgevers de rol van inhuurmanager van tijdelijk personeel. U kunt zich kosteloos bij ons inschrijven en toegang krijgen tot ons portal waar u een overzicht vindt van actuele aanvragen. Vindt u een opdracht dat goed past bij een van uw professionals? Dan kunt u reageren of contact opnemen met onze recruiters. Via ons maken uw professionals meer kans op het verkrijgen van een nieuwe, interessante opdracht!

>Ik lever professionals