+31 (0) 30 602 16 17

Recruitment van vast personeel: talent en persoonlijkheid

Al meer dan 20 jaar weten wij vraag en aanbod van personeel bij elkaar te brengen. De kracht van onze aanpak schuilt in het feit dat we direct met u het gesprek aangaan over de waarde die een professional moet toevoegen aan uw organisatie of project. Dankzij ons ervaren team en ons grote netwerk in uiteenlopende branches en vakgebieden, is de professional die u zoekt snel gevonden.

Talentmanagement

Het uitbesteden van wervingsactiviteiten voor de beste vaste medewerkers kan op kleine schaal, waarbij wij bijvoorbeeld enkel sollicitaties voor u afhandelen. Maar het is ook mogelijk uw wervingsactiviteiten geheel aan ons over te laten. Bovendien kunnen we samen met u het juiste proces opzetten, passend bij uw wensen en de organisatie. Uitgangspunt voor het uitbesteden van uw wervingsproces is dat wij werken met maatwerkoplossingen. Uw behoefte staat centraal.

Met Recruitment Process Outsourcing (RPO) worden alle activiteiten onder uw bedrijfsnaam uitgevoerd en is mogelijk voor zowel nationale als internationale wervingscampagnes. Voor het werven van de juiste professional, maken we gebruik van ons eigen netwerk en stellen een doelgerichte wervingscampagne op. We zetten diverse middelen en kanalen in, denk hierbij aan social media, websites, gerichte berichten en eventueel advertenties.

Verstand van mensen

Bij uitdagende wervingsvraagstukken letten we niet alleen op specialisme, maar gaan we ook na of de persoon een juiste klik kan maken met uw organisatie en past binnen de bedrijfscultuur. Professionals die reageren of die wij zelf vinden, spreken we eerst telefonisch. Na deze voorselectie nodigen we kandidaten uit voor één of meerdere persoonlijke gesprekken. De beste professionals stellen we persoonlijk aan u voor met een toelichting waarom we verwachten dat deze professional goed bij uw organisatie of de opdracht past.Treedt een professional tijdelijk of vast bij u in dienst, dan houden we de vinger aan de pols om na te gaan of alles naar tevredenheid verloopt.

terug naar overzicht   afspraak maken

'Wij weten als geen ander wat er komt kijken bij het vinden van professionals die waarde toevoegen aan uw organisatie. Wij helpen u graag.'

'Wij weten als geen ander wat er komt kijken bij het vinden van professionals die waarde toevoegen aan uw organisatie. Wij helpen u graag.'

Ewout de Vos, Teamleider Recruitment

>>Werving & selectie van vast personeel