+31 (0) 30 602 16 17

Uitzenden / payrolling

Wilt u toptalent op de juiste plek inzetten binnen uw organisatie en tegelijkertijd zo min mogelijk risico lopen? Is een kandidaat geen zzp’er? Wordt hij of zij niet gedetacheerd door een detacheerder? Is er sprake van een buitenlandse professional? Dan krijgt u te maken met loonheffingen en afdrachten. In dat geval is payroll één van de HR-oplossingen voor de flexibele schil in uw organisatie.

Met behulp van uitzenden of payrolling worden u alle contractuele en administratieve zaken rondom personeelszaken uit handen genomen. Payroll biedt u bovendien de mogelijkheid om een flexibele cao te hanteren. Zo worden werkgeversrisico’s geminimaliseerd en voldoet u aan alle relevante wet- en regelgeving.

Flexibele mogelijkheden

  • Keuze uit NBBU cao of ABU cao
  • Keuze uit StiPP Pensioenfonds, ABP Pensioenfonds of bpfBOUW
  • Flexibiliteit in arbeidscontracten (uitzendbeding, bepaalde tijd, onbepaalde tijd)
  • Maandelijks voorspelbare kosten
  • Erkend IND referent voor kennismigranten

Onze zusterorganisatie Flexbrain biedt alle mogelijkheden rondom uitzenden en payrolling. Deze organisatie is NEN 4400-1 gecertificeerd. Voor opdrachtgevers geeft de NEN certificering extra zekerheid dat we voldoen aan alle wettelijke eisen omtrent juiste en tijdige aangifte en afdracht van loonheffingen, omzetbelasting en het volgens de normen administreren van werknemersdossiers en identiteitsdocumenten.

terug naar overzicht   direct een offerte aanvragen

'Combineer ondernemerschap met het gemak van loondienst.'

'Combineer ondernemerschap met het gemak van loondienst.'

Michelle van der Woord, Commercieel Manager Flexbrain

>>Uitzenden / payrolling