Recruitment

De juiste kandidaat direct aan de slag 

Snel kunnen opschalen naar een heel team of juist dat ene unieke talent; wat uw capaciteitsvraagstuk ook is, Brainnet vult het in. Per vraag gaan we na wat de beste route is om de juiste kandidaat voor u te vinden. Wij kunnen vanaf uw locatie een inhuurdesk inrichten, of op afstand kandidaten werven. Kunnen medewerkers binnen uw organisatie zelf professionals inhuren, dan kunnen ze gebruik maken van ons inhuurportaal. Zij geven het capaciteitsvraagstuk aan en wij gaan aan de slag. 

Iedereen heeft altijd toegang tot de opdracht via ons online platform. Hier zijn duizenden leveranciers van deskundigen (zoals uitzend- en detacheringsbureaus) en zzp'ers op actief. Brainnet detacheert geen eigen mensen, dat maakt ons 100% onafhankelijk. En juist omdat we gebruikmaken van ons grote netwerk aan leveranciers is het zoekgebied veel groter. Zo vinden wij voor u de beste kandidaat tegen het beste tarief. Naast de kracht van ons platform zoeken onze 20 recruiters, bestaande uit een mix van talent en ervaring, dagelijks online naar kandidaten.

Altijd concurrerende tarieven

Opvallend is dat de tarieven van kandidaten die wij selecteren, structureel lager liggen dan van kandidaten waarvoor wij alleen het contractmanagement uitvoeren. Dit komt omdat we gebruikmaken van een zeer groot netwerk maar ook omdat we transparantie bieden in de totale inhuurkosten. Bovendien maken wij  geen marges op uurtarieven van kandidaten.

Onze recruitment oplossingen

Brainnet zoekt en vindt tijdelijk en vast personeel. Dagelijks zijn er circa 10.000 professionals via Brainnet aan de slag in zowel de profit als publieke sector. We ontzorgen opdrachtgevers door:

Sourcing Interim professionals

Brainnet heeft 24 jaar ervaring met het zoeken van ervaren en talentvolle interim professionals. We maken hierbij gebruik van ons online platform en een team van 20 recruiters met een mix van talent en ervaring.

Werving & Selectie

Jaarlijks matchen wij succesvol tientallen kandidaten met een vaste positie bij onze opdrachtgevers. Van ambitieuze starters tot ervaren professionals.

International deployment

Professionals vanuit het buitenland naar Nederland óf andersom? Vanaf sourcing, werkvergunning tot huisvesting, wij regelen alles. Brainnet is erkend referent van de IND.

Projectsourcing

Brainnet heeft ruime ervaring in het sourcen van complete projectteams binnen bijvoorbeeld IT, Operations en Engineering.

Ontmoet onze recruiters

 Persoonlijk contact vinden wij erg belangrijk. Dat maakt de samenwerking makkelijker, sneller en directer. Graag stellen we onze recruiters voor.

Bent u nieuwsgierig geworden?

We leggen u graag uit wat we voor u kunnen betekenen.

Neem contact met ons op