+31 (0) 30 602 16 17

Wij zorgen voor de juiste kandidaat voor al uw tijdelijke vacatures en projecten

Wat uw vraag ook is: het inhuren van zeer specialistische kennis, het tijdelijk vervangen van een interne medewerker, het sourcen van complete projectteams of het opvangen van een piekperiode; wij zorgen voor de juiste oplossing voor al uw tijdelijke vacatures en projecten.

Snel de juiste deskundige vinden

Het zoeken en vinden van de juiste deskundige, is één van de vraagstukken die Brainnet voor u oplost. Wij begrijpen dat het snel vinden van de juiste deskundige cruciaal is. Zodra we uw aanvraag binnen hebben, gaan onze recruiters aan de slag.

Brainnet detacheert geen eigen mensen. Ons model is uniek want wij zetten uw aanvraag uit in een netwerk van duizenden zzp’ers en leveranciers van deskundigen (denk aan uitzend- en detacheringsbureaus). Daarmee is het totale netwerk vele malen groter en daarmee is het dus mogelijk om de allerbeste kandidaat te vinden tegen het beste tarief. Uiteraard zetten we uw aanvraag ook uit via diverse onlinekanalen en via social media Facebook, LinkedIn, Twitter, Google+ en Instagram. En natuurlijk kiezen onze recruiters ook voor een persoonlijke benadering van potentiele kandidaten. Met onze werkwijze ontsluiten wij de totale markt en garanderen wij binnen 48 tot 72 uur aanbod van de allerbeste deskundigen.

Opvallend is dat de tarieven van kandidaten die wij selecteren, gemiddeld tot 15% lager liggen dan van kandidaten waarvoor wij alleen het contractmanagement uitvoeren. Dit komt omdat we gebruikmaken van een zeer groot netwerk maar ook omdat we transparantie bieden in de totale inhuurkosten. Wij maken geen marges op uurtarieven van kandidaten.

Onze werkwijze in een aantal stappen

 • Opstellen functieprofiel
  Wij helpen u om uw zoekvraag concreet te krijgen door na te gaan wat voor deskundige u zoekt. Op basis van uw wensen stellen wij een gedegen functieprofiel op.
 • Ontwikkelen arbeidsmarktcommunicatiemiddelen
  Voor de werving van de juiste interim professionals, ontwikkelen en realiseren wij diverse middelen waaronder een recruitmentsite en relevante social mediakanalen en richten deze in.
 • Sourcing
  Onze recruiters leggen proactief contact met (potentiële) professionals en leveranciers. Wij garanderen op deze wijze dat u altijd binnen 48 uur tot 72 uur over de juiste professional kan beschikken.
 • Analyses en rapportages
  Met behulp van zorgvuldige (markt)analyses en interne managementrapportages maken we inzichtelijk welke vacatures binnen welke tijd zijn ingevuld.
 • Doorontwikkeling wervingsaanpak en anticiperen op toekomst
  Met een gedegen inzicht en overzicht creëren we mogelijkheden om nieuwe wervingsaanpakken te ontwikkelen en te verbeteren. Ook krijgen we inzicht in kosten en kunnen we anticiperen op mogelijke capaciteitsvraagstukken in de toekomst.

 terug naar overzicht   afspraak maken

'Wij weten als geen ander wat er komt kijken bij het vinden van professionals die waarde toevoegen aan uw organisatie. Wij helpen u graag.'

'Wij weten als geen ander wat er komt kijken bij het vinden van professionals die waarde toevoegen aan uw organisatie. Wij helpen u graag.'

Ewout de Vos, Teamleider Recruitment

>>Recruitment van tijdelijke professionals