Managed Service Provider 

Eén aanspreekpunt voor al uw flexibele inhuur

Schakelt u Brainnet als Managed Service Provider in, dan voeren wij het gehele inhuurproces voor u uit. Dat betekent dat we samen kijken wat de behoefte is aan (flexibel) personeel op korte en lange termijn. Om de juiste kandidaten te vinden, schakelen wij met leveranciers van personeel zoals uitzendbureaus, detacheringsbureaus, zzp-bemiddelaars, bureaus die aanbesteed werk managen, zzp'ers, (buitenlandse) brokers, maatschappen en andere hr-dienstverleners.

Wij werven de juiste kandidaat, screenen deze en lossen zo uw capaciteitsvraagstukken op. Het hele administratieve proces rondom inhuur, nemen wij van u over. Wij trekken alle contracten gelijk waardoor er geen onderlingen verschillen meer zijn en wij zorgen voor een tijdige uitbetaling van alle professionals. Als opdrachtgever vrijwaren wij u van fiscale en arbeidsrechtelijke aansprakelijkheden. 

Grip, inzicht en controle

Vanaf aanvraag, screening en contractering, digitale urenregistratie tot en met factuur: alle stappen in het inhuurproces zijn heel eenvoudig in te zien dankzij de juiste software. U kunt gebruikmaken van het VMS van Brainnet of u kan ons systeem ook gemakkelijk koppelen met VMS- en ATS-systemen zoals Nétive, IQN, SAP Fieldglass, Ariba, Esize, Lumesse of Workday. Een VMS kan gebruikt worden voor alle soorten inhuur en contracten zoals uitzend-, detacherings-, payroll-, zzp- en SOW-contracten. Het biedt inzicht in de performance van leveranciers en kent uitgebreide rapportagemogelijkheden. 

Daarom Brainnet 

  • Enige neutrale MSP dienstverlener in Nederland
  • tot 15% kostenbesparing mogelijk
  • Identieke contractvoorwaarden en heldere afspraken voor iedereen
  • Vrijwaring van inhuurrisico's
  • Toegang tot duizenden leveranciers en zzp'ers via Brainnet platform
  • Realtime management rapportages
De afgelopen twee jaar hebben we vijf MSP programma's geïmplementeerd. Het klantenthousiasme was gemiddeld een 9.0

Inhuurspecialist in verschillende sectoren

Onze MSP dienstverlening wordt bij ruim 60 opdrachtgevers in de volgende sectoren toegepast. We zijn trots op de waardering van onze opdrachtgevers. In 2019 was het klantenthousiasme een 8,5!

Transport & Vervoer
Transport & Vervoer
Publieke sector
Publieke sector
Energie sector
Energie sector
Zakelijke dienstverlening
Zakelijke dienstverlening
Ingenieurs & adviesdiensten
Ingenieurs & adviesdiensten
Bouw & Techniek
Bouw & Techniek
Industrie
Industrie
Bank & Verzekeringswezen
Bank & Verzekeringswezen
Onderwijs
Onderwijs
FMGC
FMGC