+31 (0) 30 602 16 17

International Deployment

Heeft u een werknemer die u tijdelijk op een project in het buitenland wilt zetten, of wilt u iemand uit het buitenland inhuren? Dan is het van belang dat u zaken goed regelt. U wilt natuurlijk niet voor onverwachte verrassingen komen te staan. Brainnet biedt u de mogelijkheid om tegen een vast tarief alles wat bij International Deployment komt kijken voor u te regelen. 

International Deployment stap voor stap

We gaan eerst na waar de kandidaat naar toe gaat, welk type werk er gedaan wordt, in welk land en hoe lang de inzet gaat duren. Voorafgaand aan de inzet voeren we een aantal controles uit waaronder:

  • Verzekeringen zzp’er / externe werknemer (inhoud en juistheid)
  • Visum / werkvergunning
  • High risk potentie
  • Huisvesting, vervoer, vliegtickets etc.
  • Vereiste vaccinaties
  • Lokale wet- en regelgeving
  • Belasting- en sociale verzekeringsverdragen tussen landen

Advies

Onze specialisten hebben veel kennis van en ervaring met internationale wet- en regelgeving en verzorgen diverse International Deployment-trajecten. Op basis van de controle adviseren onze specialisten over de te nemen stappen die noodzakelijk zijn om de professional compliant in te zetten en zij geven advies over de veiligheid van het land. Zo krijgt u zicht op wat nog in orde gemaakt moet worden en waar u rekening mee moet houden.  

Uitvoering

Wij zorgen dat alle noodzakelijke papieren en documenten op orde zijn. Ook zorgen we, indien noodzakelijk, voor afdracht van lokale belastingen en sociale premies. Onze zusterbedrijven Flexbrain en Infraflex kunnen op basis van payrolling zorgen voor het uitbetalen van de professional. Uiteraard houden we rekening met de juiste contracten en lokale wet- en regelgeving. Indien gewenst helpen wij met zaken als huisvesting, vliegtickets en lokaal vervoer.

Vast aanspreekpunt tijdens de inzet

Onze specialisten houden gedurende de inzet contact met u als opdrachtgever en met de ingezette professional. We zorgen voor de maandelijkse facturatie (indien gewenst in de lokale munteenheid van het betreffende land). Bij escalaties zorgen wij voor een professionele afhandeling en indien nodig zorgen wij voor eventuele repatriëring.

terug naar overzicht   afspraak maken

'Heeft u een medewerker die u op een project in het buitenland wilt zetten, of huurt u iemand in vanuit het buitenland? Dan is het van belang dat u vooraf zaken goed regelt. Wij helpen u graag.'

'Heeft u een medewerker die u op een project in het buitenland wilt zetten, of huurt u iemand in vanuit het buitenland? Dan is het van belang dat u vooraf zaken goed regelt. Wij helpen u graag.'

Maarten Wijnen, Commercieel Manager

>>International Deployment