International Deployment

Professionals vanuit het buitenland naar Nederland óf andersom

Heeft u professionals die u tijdelijk op een project in het buitenland wilt zetten, of wilt u iemand uit het buitenland inhuren? Huisvesting, de juiste papieren, passende contracten, inentingen, maar ook de (belasting)regels van het land; bij de inhuur van een kandidaat uit het buitenland komt heel wat kijken. Ook als u een professional inhuurt die (tijdelijk) in het buitenland gaat werken, wilt u de zaken goed organiseren. Brainnet heeft veel kennis van en ervaring met internationale wet- en regelgeving en kan wereldwijd inzetten verzorgen in 115 landen.  

Laat u een kennismigrant naar Nederland komen, dan moet deze erkend referent zijn van de Immigratie- en Naturalisatiedienst (IND). Brainnet is erkend referent van de IND. Wij zorgen dat alle noodzakelijke papieren en documenten op orde zijn. Ook regelen we, indien noodzakelijk, de afdracht van lokale belastingen en sociale premies en kunnen we de op basis van payrolling zorgen voor het uitbetalen van de professional. Uiteraard houden we rekening met de juiste contracten en lokale wet- en regelgeving. Indien gewenst helpen wij met zaken als huisvesting, vliegtickets en lokaal vervoer.

Brainnet houdt gedurende de inzet contact met u als opdrachtgever en met de ingezette professional. We zorgen voor de maandelijkse facturatie (indien gewenst in de lokale munteenheid van het betreffende land). Bij escalaties zorgen wij voor professionele ondersteuning en indien nodig regelen wij een eventuele repatriëring.

De voordelen op een rij

  • Veel kennis van internationale en lokale wet- en regelgeving
  • Alles geregeld: vanaf sourcing, werkvergunningen tot huisvesting
  • Vooraf onderzoek per land naar (on)mogelijkheden
  • Complete worktracking via professionele cloud-applicaties
  • Uw gids in belasting- en sociale verzekeringsverdragen tussen landen
  • Erkend referent van de Immigratie & Naturalisatiedienst (IND)
  • Internationale payroll-mogelijkheden

Overzicht actieve landen International deployment 

Bent u nieuwsgierig geworden?

We leggen u graag uit wat we voor u kunnen betekenen.

Neem contact met ons op