Passend, waardevol werk voor bijzonder talent

Inclusief Ondernemen: Brainnet adviseert, vindt kandidaten, coacht on the job en verzorgt het administratieve proces.

Ik zoek opdrachten

voor mijn kandidaten

  • Toegang tot opdrachten
  • Heldere contracten
  • Professionele begeleiding
Vacatures ontvangen

Ja, ik zoek een opdracht

Schrijf je nu direct in

  • Interessante opdrachten
  • Begeleiding op het werk
  • Leuke collega's
Ja, ik zoek een opdracht

Inclusief Ondernemen, onze diensten

Brainnet ondersteunt organisaties bij vraagstukken rondom Inclusief Ondernemen. Wij plaatsten met succes al meer dan 100 kandidaten met heel mooie resultaten. Zo zagen we na plaatsing van bijzonder talent het ziekteverzuim op afdelingen dalen en werd de sfeer socialer. Wij helpen u graag bij gedachtevorming, het bepalen van doelstellingen en uiteraard zorgen we voor het zoeken en vinden van de juiste kanditaat. Daarbij ondersteunen we bij praktische zaken zoals subsidies, noodzakelijke aanpassingen op de werkplek en we coachen de medewerker on the job.

Advies & voorlichting

Overweegt u een werkplek aan te bieden aan bijzonder talent? Brainnet helpt en adviseert. We brengen in kaart wat uw wensen zijn en wat er nodig is in uw organisatie. Ook als Inclusief Ondernemen helemaal nieuw voor uw bedrijf is en als u zich nog aan het oriënteren bent, kunt u contact opnemen. Onze 'inclusie versnellers' geven voorlichting, bieden workshops aan en brengen u in contact met ervaringsdeskundigen. Ze bekijken met u de mogelijkheden, wijzen u op zaken als subsidies en noodzakelijke begeleiding.

Recruitment en contractmanagement

Onze recruiters gaan op zoek naar de juiste persoon die in uw organisatie past. We hebben een groot netwerk aan leveranciers van kandidaten en zzp'ers. De kandidaten stellen we altijd aan u voor, zo kunt u kennismaken en samen kijken of er een goede klik is. Wij adviseren over en begeleiden bij eventuele noodzakelijke werkplekaanpassingen. We nemen u uiteraard mee in eventuele subsidies en financiële regelingen en we zorgen voor het contract en de uitbetaling van de medewerker.

Coaching on the job

Het is belangrijk dat het werk goed gebeurt en dat de kandidaat de ruimte krijgt om te ontwikkelen en te ontdekken. Daar is soms wel wat extra aandacht voor nodig. Daarom geven we uitleg aan het team en coachen de medewerker op de werkplek. Er is een vast aanspreekpunt bij wie de medewerker, collega's en de manager terecht kunnen. We zorgen voor een goede terugkoppeling en houden de focus op het gemeenschappelijke succes. Het is bijzonder om te ervaren dat vaak een heel team groeit en zich laat inspireren.

Misschien bent u ook geïnteresseerd in

Bent u nieuwsgierig geworden?

We leggen u graag uit wat we voor u kunnen betekenen.

Neem contact met ons op