Brainnet is onderdeel van PRO Unlimited. Klik hier voor meer informatie

Passend, waardevol werk voor bijzonder talent

Diversiteit & Inclusie: Brainnet adviseert, vindt kandidaten, coacht on the job en verzorgt het administratieve proces.

 

Direct meer weten?

Vraag onze D&I special aan, met o.a.

  • Interviews
  • Columns
  • Quickscan voor uw organisatie
Ja, stuur mij het magazine toe

Ik zoek opdrachten

Daarom inschrijven bij Brainnet:

  • Toegang tot opdrachten
  • Heldere contracten
  • Professionele begeleiding
Direct toegang tot opdrachten

Brainnet ondersteunt organisaties bij vraagstukken rondom Inclusief Ondernemen. Wij plaatsten met succes al meer dan 100 kandidaten met heel mooie resultaten. Zo zagen we na plaatsing van bijzonder talent het ziekteverzuim op afdelingen dalen en werd de sfeer socialer. Wij helpen u graag bij gedachtevorming, het bepalen van doelstellingen en uiteraard zorgen we voor het zoeken en vinden van de juiste kanditaat. Daarbij ondersteunen we bij praktische zaken zoals subsidies, noodzakelijke aanpassingen op de werkplek en we coachen de medewerker on the job.

Advies & voorlichting

Overweegt u een werkplek aan te bieden aan bijzonder talent? Brainnet helpt en adviseert. We brengen in kaart wat uw wensen zijn en wat er nodig is in uw organisatie. Ook als Inclusief Ondernemen helemaal nieuw voor uw bedrijf is en als u zich nog aan het oriënteren bent, kunt u contact opnemen. Onze 'inclusie versnellers' geven voorlichting, bieden workshops aan en brengen u in contact met ervaringsdeskundigen. Ze bekijken met u de mogelijkheden, wijzen u op zaken als subsidies en noodzakelijke begeleiding.

Recruitment en contractmanagement

Onze recruiters gaan op zoek naar de juiste persoon die in uw organisatie past. We hebben een groot netwerk aan leveranciers van kandidaten en zzp'ers. De kandidaten stellen we altijd aan u voor, zo kunt u kennismaken en samen kijken of er een goede klik is. Wij adviseren over en begeleiden bij eventuele noodzakelijke werkplekaanpassingen. We nemen u uiteraard mee in eventuele subsidies en financiële regelingen en we zorgen voor het contract en de uitbetaling van de medewerker.

Coaching on the job

Het is belangrijk dat het werk goed gebeurt en dat de kandidaat de ruimte krijgt om te ontwikkelen en te ontdekken. Daar is soms wel wat extra aandacht voor nodig. Daarom geven we uitleg aan het team en coachen de medewerker op de werkplek. Er is een vast aanspreekpunt bij wie de medewerker, collega's en de manager terecht kunnen. We zorgen voor een goede terugkoppeling en houden de focus op het gemeenschappelijke succes. Het is bijzonder om te ervaren dat vaak een heel team groeit en zich laat inspireren.

Aan de slag met Diversiteit & Inclusie

Wilt u meer diversiteit in uw team? Gelooft u ook dat uw bedrijfsresultaat dan beter wordt? Ontdek hoe u diversiteit & inclusiviteit vormgeeft in uw organisatie in de nieuwste Topics!

Download het magazine

Is uw bedrijf er klaar voor?

Bepaal waar uw organisatie staat met onze Inclusie QuickScan.

Maak een afspraak voor onze vrijblijvende QuickScan

Zeker in deze oververhitte markt moeten we gebruik maken van al het beschikbare talent en dus ook mensen met bijzonder talent. Er zit zoveel meer potentieel in de arbeidsmarkt en dat moeten we gaan benutten.

Aan de slag met Diversiteit & Inclusie

Wilt u meer diversiteit in uw team? Gelooft u ook dat uw bedrijfsresultaat dan beter wordt? Ontdek hoe u diversiteit & inclusiviteit vormgeeft in uw organisatie in de nieuwste Topics!

Download het magazine

Mogen wij nog even uw aandacht?

Wij willen u graag ons magazine aanbieden