+31 (0) 30 602 16 17
Wij vinden het juiste talent, regelen het totale inhuurproces en zorgen voor een efficiënt beheer van uw flexibele schil
Wij vinden het juiste talent, regelen het totale inhuurproces en zorgen voor een efficiënt beheer van uw flexibele schil

Brainnet is uw partner voor externe inhuur

U wilt met uw personeel snel kunnen op- en afschalen,  u wilt toegang tot de beste professionals, u heeft behoefte aan strategische personeelsplanning, aan inzage in prestaties van leveranciers én u wilt kosten beheersen? 

Als onafhankelijk inhuurspecialist is Brainnet ruim twintig jaar actief in de wereld van flexibele arbeid. Wij bieden expertise, capaciteit en visie om opdrachtgevers 100% te ontzorgen als het gaat om inhuur. Wij richten uw flexibele schil in, vinden het juiste talent, screenen kandidaten, zorgen voor de juiste contracten die voldoen aan wet- en regelgeving en zorgen voor overzicht met real-time managementinformatie. Zo krijgt u grip terwijl wij u maximaal ontzorgen.

bekijk direct onze diensten

Grip
op alle inhuur
100%
transparant én onafhankelijk
Uw voordelen
  • Toegang tot de beste professionals
  • Centrale administratie met realtime inzicht in elk inhuurdossier
  • Professioneel contractmanagement
  • Zekerheid in wet- en regelgeving
  • Professioneel VMS systeem
  • Real-time flexrapportages
  • Reductie van maverick buying
 
Ervaren in verschillende sectoren

Ervaren in verschillende sectoren

Onze opdrachtgevers zijn banken, verzekeraars, energiebedrijven, netbeheer, bouw & infrabedrijven, zakelijke dienstverleners, ingenieursbureaus, technische dienstverleners, vervoersmaatschappijen, ziekenhuizen, waterschappen, (semi)overheid en onderwijsinstellingen.

De essentie van Brainnet

Organisaties die zorgeloos en professioneel mensen willen inhuren zijn bij Brainnet aan het goede adres.
In 90 seconden kunt u de essentie van onze dienstverlening bekijken.

bekijk de video

Eerlijke flex

Eerlijke flex

Wij maken ons behoorlijk druk over de ontwikkelingen van de flexmarkt. We willen deze markt graag duurzaam helpen ontwikkelen. Dat doen wij onder andere door gesprekken aan te gaan, visies van hoogleraren, wetenschappers, politici, opdrachtgevers en zelfstandig professionals op te halen en te delen. Dat doen wij op het platform www.eerlijkeflex.nl.

naar eerlijkeflex.nl