+31 (0) 30 602 16 17
Wij vinden het juiste talent, regelen het totale inhuurproces en zorgen voor een efficiënt beheer van uw flexibele schil
Wij vinden het juiste talent, regelen het totale inhuurproces en zorgen voor een efficiënt beheer van uw flexibele schil

Brainnet is uw partner voor externe inhuur

Snel anticiperen op een continu veranderende markt- en klantvraag is meer dan ooit aan de orde van de dag. Hoe houdt u uw personeelsbestand beheersbaar en voegt u het juiste talent op het juiste moment toe?

Brainnet biedt u toegang tot de beste professionals, verzorgt screenings en het complete administratieve proces, daarnaast krijgt u inzage in prestaties van leveranciers van flexibel personeel én realtime managementinformatie. Hiermee krijgt u regie over uw complete personeelsbestand. Kies voor het beste antwoord op de toekomst. Bekijk onze diensten.

Grip
op alle inhuur
100%
transparant én onafhankelijk
Ervaren in verschillende sectoren

Ervaren in verschillende sectoren

Onze opdrachtgevers zijn banken, verzekeraars, energiebedrijven, netbeheer, bouw & infrabedrijven, zakelijke dienstverleners, ingenieursbureaus, technische dienstverleners, vervoersmaatschappijen, ziekenhuizen, waterschappen, (semi)overheid en onderwijsinstellingen.

Kennis verrijken en een levende discussie over werk

Werk is in onze ogen veel meer dan geld verdienen alleen. Het geeft mensen een sociale context, het draagt bij aan identiteit en biedt zingeving. Maatschappelijke en economische ontwikkelingen en wet- en regelgeving beïnvloeden onze arbeidsmarkt. Wij willen een positieve bijdrage leveren aan de ontwikkeling van een duurzame arbeidsmarkt waar plek is voor iedereen. Dit doen wij door enerzijds een platform te bieden aan deskundigen die hun mening kunnen delen via het programma BNR Werkverkenners en ons online magazine Met Ambitie. Anderzijds helpen wij zzp’ers met het vergroten van hun kennis op allerlei gebied.

 

>Ik ben opdrachtgever