Webinar 17 februari, 13.30 uur - 'Data, de kracht van de meest succesvolle externe inhuurprogramma's

Webinar 17 februari, 13.30 uur - 'Data, de kracht van de meest succesvolle externe inhuurprogramma's

Wil je meer weten over hoe je data succesvol kunt inzetten in de markt van flexarbeid? Meld je dan aan voor ons webinar tijdens de Webinar Week op 17 februari a.s. om 13.30 uur!

Tijdens de Webinar Week van Werf& en ZiPconomy, 14 tot en met 18 februari, praten specialisten uit het vakgebied je bij over wat er speelt binnen de arbeidsmarkt.

Laurence Kirk, Vice President EMEA & APAC, PRO Unlimited EMEA, en  Wim van Nieuwenhuizen, Brainnet, bespreken tijdens hun webinar 'Data, de kracht achter de meest succesvolle externe inhuurprogramma's', de belangrijkste uitdagingen qua flexarbeid waarmee bedrijven worden geconfronteerd.

Bedrijven zijn en worden door de pandemie versneld meegezogen in een andere benadering en aanpak bij het werven en behouden van talent. Door de vergrijzing, het werken op afstand en de grote hoeveelheid vacatures is de arbeidsmarkt een stuk complexer geworden en de strijd om talent heftig. Data is daardoor belangrijker geworden dan ooit en de sleutel voor de markt van flexarbeid. Aan de hand van een case study worden de stappen doorlopen die bedrijven moeten nemen om ervoor te zorgen dat ze het beste talent aantrekken, behouden en opnieuw inzetten.

Voor meer informatie en gratis aanmelden