Waterschapsbedrijf Limburg gunt contract opnieuw aan inhuurspecialist Brainnet

Waterschapsbedrijf Limburg gunt contract opnieuw aan inhuurspecialist Brainnet

18 maart 2022 - Waterschapsbedrijf Limburg (WBL) maakt sinds 2016 gebruik van de inhuur /brokerdienstverlening van Brainnet. WBL en Brainnet werken al sinds die tijd samen om gepassioneerde professionals met kennis in uiteenlopende vakgebieden als elektrotechniek, milieukunde en financiën te recruiten en alle inhuurcontracten te beheren. Na 5 jaar was WBL verplicht om opnieuw aan te besteden en bij deze aanbesteding is Brainnet afgelopen maand wederom als beste uit de bus gekomen.

Als overheidsinstantie heeft WBL de verplichting om contracten met toeleveranciers voor een bepaalde duur af te sluiten en deze na afloop van het contract Europees aan te besteden, zodat zij altijd werken met de partij die het beste aansluit bij de wensen en eisen die WBL stelt aan de partners met wie zij samenwerken. WBL heeft opnieuw voor Brainnet gekozen, omdat Brainnet heeft laten zien dat zij inzicht hebben in wat er speelt bij WBL en dit kunnen omzetten in heldere en concrete ideeën om voor WBL de geschikte professionals te vinden. Ook het feit dat Brainnet een concrete bijdrage levert aan maatschappelijk verantwoord inkopen is positief ontvangen. WBL is meermaals winnaar van de 'Beste Werkgever'-award. Remco Rops, senior HRM adviseur bij WBL, over het voortzetten van de samenwerking: “We zijn blij met Brainnet als partner voor onze inhuur en kijken er naar uit om onze samenwerking naar een nog hoger niveau te tillen.”

Christoph van der Stelt, directeur Brainnet Benelux: “Wij zijn er trots op dat we met een bedrijf als WBL mogen samenwerken en onze volwaardige MSP dienstverlening kunnen inzetten: het invullen van capaciteitsvraagstukken, het contractmanagement inclusief urenregistratie en facturatie, en het vrijwaren van inhuurrisico’s. We geven WBL inzicht door managementinformatie te delen en proactief kennispartner te zijn op het gebied van inhuur. Vol vertrouwen gaan we weer aan de slag om voor WBL gedreven vakmensen te werven en hen volledig te ontzorgen!”
 

Over WBL
WBL zuivert het afvalwater van Limburg en maakt het geschikt voor hergebruik. Schoon water is essentieel voor mens, dier en milieu. Door zowel het gezuiverde water als de grondstoffen, nutriënten en het residu een nieuwe bestemming te geven, maakt WBL een fundamenteel verschil in de samenleving en dragen zij bij aan een gezondere en duurzamere wereld. WBL is eigenaar van 150 gemalen en 530 kilometer watertransportleiding. Bij WBL werken ruim 250 gedreven, vindingrijke professionals. Van monteur en rioleringsadviseur tot innovatietechnoloog; samen zorgen zij ervoor dat het afvalwaterzuiveringsproces 24/7 blijft draaien. Bij WBL zit de waarde in hun mensen!