Brainnet is onderdeel van PRO Unlimited. Klik hier voor meer informatie

PRO Unlimited neemt Workforce Logiq over

PRO Unlimited neemt Workforce Logiq over

PRO Unlimited, de MSP dienstverlener die begin dit jaar Brainnet overnam, neemt later dit jaar Workforce Logiq over onder voorbehoud van de gebruikelijke wettelijke goedkeuringen. Deze combinatie verstevigt de positie van PRO Unlimited wereldwijd, waardoor meerdere organisaties geholpen kunnen worden bij het behalen van hun strategische doelstellingen op het gebied van talentacquisitie en kostenreductie.

Met deze transactie breidt PRO haar portfolio uit met Workforce Logiq’s bewezen sterke staat van dienst op het gebied van innovatie en groei. Workforce Logiq brengt 16 gepatenteerde en voor patent aangemelde oplossingen, data science en ontwikkelingsteams met zich mee, plus het bekroonde Total Talent Intelligence® technologieplatform. Daarnaast heeft ze een sterke aanwezigheid in de EMEA, vooral in Scandinavië.

Dure en inefficiënte oplossingen elimineren

"Door Workforce Logiq op te nemen in de PRO Unlimited familie, kunnen we ons bereik vergroten en onze organisaties samenvoegen die dezelfde strategie en platformbenadering hebben op het gebied van het managen van de flexibele schil", zegt Kevin Akeroyd, CEO van PRO Unlimited. "De toevoeging van de software en diensten aan ons platform zet onze traditie voort van het elimineren van dure en inefficiënte oplossingen voor het beheer van tijdelijke arbeidskrachten. We bieden een optimale ervaring voor klanten die zoeken naar het moderniseren van bedrijfskritische non-employee workforce programma's, wat bij de meeste bedrijven nu een van de top vier uitgaven is.”

"We zetten onze reis voort met PRO”, zegt Jim Burke, CEO bij Workforce Logiq. “Als één bedrijf bieden we een wereldwijd platform dat vrijwel overal ter wereld klanten bedient. We gaan door met ontwikkelen van manieren waarop bedrijven beter beheer, betere prestaties en financiële controle krijgen over hun personeelsbestand en toeleveringsketens van talent. Daarnaast bieden we onze werknemers nieuwe mogelijkheden voor professionele groei."

De transactie is onderhevig aan de gebruikelijke voorwaarden en goedkeuringen. Verwacht wordt dat de transactie eind Q3 2021 wordt afgerond.

Over PRO Unlimited

PRO Unlimited biedt het meest uitgebreide en holistische platform voor het managen van de flexibele schil en helpt organisaties over de hele wereld bij het aanpakken van de kosten, risico's en kwaliteitsproblemen die gepaard gaan met het beheer van de non-employee workforce. Ons platform bestaat uit geïntegreerde SaaS software- en dienstenoplossingen die zijn gebaseerd op 's werelds meest uitgebreide dataset voor tijdelijke arbeidskrachten, met meer dan 30 jaar aan data. Als pionier en innovator in de sector biedt ons platform oplossingen voor de inkoop en het beheer van tijdelijke arbeidskrachten, wereldwijde tariefinformatie, direct sourcing, 1099/co-employment risk management, payroll en diversiteit & inclusie.

Over Workforce Logiq

Workforce Logiq, een wereldwijde leverancier van AI-gedreven workforce intelligence, technologie, en diensten voor grote ondernemingen, stelt organisaties in staat om het talent dat ze nodig hebben voor groei, te winnen en te behouden. Workforce Logiq biedt haar wereldwijde klantenkring deskundige begeleiding, real-time en voorspellende analyses, en gepatenteerde en bekroonde technologieën om klanten te helpen meer sturing, prestaties en financiële controle te krijgen over hun inleenketen.

Workforce Logiq was twee opeenvolgende jaren wereldwijd de #1 MSP provider op basis van klanttevredenheid in HRO Today's Baker's Dozen Rankings. https://workforcelogiq.eu