Brainnet is onderdeel van PRO Unlimited. Klik hier voor meer informatie

Hogeschool Saxion selecteert Brainnet als inhuurspecialist

Hogeschool Saxion selecteert Brainnet als inhuurspecialist

Saxion heeft via een openbare Europese aanbesteding Brainnet geselecteerd als inhuurspecialist. Brainnet gaat zorg dragen voor de dienstverlening bestaande uit de werving en selectie van onderwijzend en ondersteunend personeel en contractmanagement. De duur van de overeenkomst is voor een periode van 3 jaar met een optie tot verlengen van drie keer 12 maanden.

Anne Meint Bouma, directeur Brainnet, is blij met Saxion Hogeschool in het portfolio van de Managed Service Provider. “Brainnet kan met haar grote netwerk de hogeschool van dienst zijn in een markt waar kwaliteit en beschikbaarheid steeds schaarser wordt. Daarnaast kunnen we met de uitgebreide kennis van wet- en regelgeving inspelen op de wisselende inzetbehoefte van de hogeschool. Vanuit een partnership geven we de komende jaren samen invulling aan het inhuurbeleid van Saxion en het gezamenlijk optimaliseren van het inhuurproces.”

Hogeschool Saxion

Saxion is een hogeschool voor het hoger beroepsonderwijs (hbo). In Apeldoorn, Deventer en Enschede studeren ruim 26.000 studenten. Saxion biedt uiteenlopende opleidingen en bijzondere afstudeerrichtingen of specialisaties, zowel nationaal als internationaal.

Hogeschool Saxion richt zich op de wereld die steeds slimmer wordt en bereidt studenten voor op deze slimmer wordende wereld. Dagelijks werken er ruim 2.700 collega’s bij Saxion om uitstekend en inspirerend onderwijs en onderzoek te verzorgen.