Brainnet is onderdeel van PRO Unlimited. Klik hier voor meer informatie

Gemeente Eindhoven selecteert Brainnet als Managed Service Provider

Gemeente Eindhoven selecteert Brainnet als Managed Service Provider

De gemeente Eindhoven heeft via een Europese openbare aanbesteding, Brainnet geselecteerd als haar opdrachtnemer. Brainnet gaat als onafhankelijk inhuurspecialist zorgdragen voor de werving en het ter beschikking stellen van extern personeel.

De ingangsdatum van de raamovereenkomst is 1 februari 2020. De komende periode start Brainnet  met de implementatie van de dienstverlening. Anne Meint Bouma, directeur van Brainnet: “De gemeente Eindhoven zoekt in Brainnet een partner, die kennis en kunde in huis heeft en beschikt over de juiste contacten. Met een groot bereik op de arbeidsmarkt. Een partner die samen met haar op zoek gaat naar het juiste talent, tegen marktconforme tarieven. Belangrijke uitgangspunten in de aanbesteding waren kennis van wet- en regelgeving, arbeidsmarktkennis en zorgdragen voor rechtmatigheid”.

Met dit partnership geven we de komende jaren samen invulling aan het optimaliseren van het inhuurproces. Gemeente Eindhoven handelt vanuit passie en vakmanschap en stelt talenten centraal. Dat sluit goed aan bij waar Brainnet voor staat en draagt bij aan de gezamenlijke doelstelling om Eindhoven beter en sterker te maken”.

Over gemeente Eindhoven
Het werkgeversmerk van de gemeente Eindhoven is ”Wij maken samen Eindhoven”. De gemeente Eindhoven is een wereldspeler die barst van de kennis, creativiteit en kunde. En van de energie. Met diezelfde energie werkt zij aan de stad van vandaag én de toekomst. Werken voor de gemeente Eindhoven is veelzijdig, concreet en heeft betekenis.

Op de foto: Ondertekening van de raamovereenkomst door Ellen Dielissen (interim directeur bedrijfsvoering en dienstverlening gemeente Eindhoven) en Anne Meint Bouma (directeur Brainnet).