Brainnet is onderdeel van PRO Unlimited. Klik hier voor meer informatie

Gemeente Beverwijk selecteert Brainnet als Managed Service Provider voor inhuur externen

Gemeente Beverwijk selecteert Brainnet als Managed Service Provider voor inhuur externen

De gemeente Beverwijk heeft via een Europese openbare aanbesteding ‘MSP voor inhuur externen’, Brainnet geselecteerd als haar opdrachtnemer. De ingangsdatum van de raamovereenkomst is 1 april 2019. Brainnet is verantwoordelijk voor het volledige inhuurproces en alle functies die bij de gemeente Beverwijk voorkomen van schaal 1 tot en met schaal 16.

Anne Meint Bouma, directeur van Brainnet: “De gemeente Beverwijk was op zoek naar een strategisch partner, met wie zij gedurende een lange periode een intensieve samenwerking aangaat. Ontzorging, rechtmatigheid, doelmatigheid, transparantie en kostenbeheersing waren daarbij belangrijke elementen in de aanbesteding. We zijn trots dat we op de kwaliteitsonderdelen bijna een maximale score hebben behaald en kijken uit naar de samenwerking met de gemeente Beverwijk de komende jaren”.

Over gemeente Beverwijk 

Met 40.000 inwoners is Beverwijk een middelgrote gemeente. Deze wordt gevormd door twee kernen: de stad Beverwijk en het dorp Wijk aan Zee. De ambitie en bedrijvigheid passen bij een stad van veel grotere omvang. Tata Steel, het Brandwondencentrum, de Beverwijkse Bazaar, de haven aan het Noordzeekanaal, revalidatiecentrum Heliomare en het strand en de dorpsweide van Wijk aan Zee geven de gemeente een geheel eigen dynamiek. Samen met inwoners en ondernemers werken ongeveer 300 medewerkers bij de gemeente aan een sterke positie van Beverwijk binnen de IJmond.